سلام دوستان
میشه کمکم کنید
من بینی غضروفی دارم که پره هاش گوشتی ماننده یعنی تا الان فک میکردم کلا گوشتی دوتا دکتر گفتن نه سر بینی غضروفیه
پیش دکتر جهادی (متخصص جراحی پلاستیک)رفتم فقط معاینه کرد گف مشکل تنفسی تداری اوکی سر بینی جمع میکنم یکم سربالا و پره هاات گوشتیها بنظرم عجله داشتن زود جمع کردن مشاوره منو لایو عملاشونو دیدم بنظرم اون موقع نمیشه نتیجه ببینی.مطبشون دوتا خانم بودن قبلا عمل کرده بودن خوب بودنیکی بود ک گچ بودن معلوم نبود بقیه برای جراحیای شکم و ..بودن
بعد از اون پیش دکترمیلانی عکس فرستادم از روی چندتا عکس گفتن نوک بینی جمع میکنن پره هارو جمع میکنن و سر بینی بسته به نظر خودم سربالا
برای دکتر نجات حسینی(متخصص جراحی پلاستیک) عکس فرستادم ایشون گفتم نوک بینی جمع میشه به طول بینی دست زده نمیشه (چون صورتم کشیدس)پره جمع میکنه و گف غضروف میذاره واسه پره هام که مشکل تتفس نداشته باشم(این حرف دکترای دیگه نزدن بمن)
با دکتر کوچک زاده وقت گرفتم ۲۰مهر
یکی از دوستام میگه پبش دکتر مردانی گیوه برو بدون بی هوشی عملش کرده(من چون بینی دوستم با اینکه استخوانیه خوب در نیاورده میترسم)
دکتر ساریخانی خیلی دیر وقت میده من میخوام امسال عمل کنم اگه بشه
تا حدودی تاپیکارو خوندم
ترجیحم اینه پیش دکتر گوش حلق بینی بینی برم و هزینه ک دارم در حد ۹ حالا دیگه تا ۱۰
اگر کسی میتونه کمکم کنه خوشحال میشم
دکتر خوبی مد نظرتونه ممنون میشم بهم بگین