2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
وای اسم چکش اوردی بینیم یه جوری شد احساس میکنم داره تیر میکشه😀

😄خودمم همچین حسی بهم دست میده.کلا هرچی در مورد بینی میخونم یا خارش میگیرع بینیم یا درد یا...😅😅تصوراتم خیلی قویه😁

ولی ای کاش یکی اینجا اطلاع داشت میگفت

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من موهام خیلی ریزش پیدا کرده همه میگن اثرات بیهوشیه اما اگه اینجوری پیش بره تا یک هفته دیگه من کلا کچل میشم 😢

دوستان تو رو خدا اگه راهی بلدید بگید چه چیزی مصرف کنم خوب شه

انشالله به خوبی پیش بره عزیزم   ولی یک چیز بهت بگم اگه احیانا دکتر آصفی چیزی گفت که تهش ناامید ...

ممنون عزیزم .....راستش با اون طراحی که برام کرد کلا ناامیدم کرد البته فهمیدم که خودش عکسا رو طراحی نمیکنه ....(حیف پول خودم تو خونه با این ویرایش عکسا قوز دماغم برداشتم شد همو که طزاحی بود هرچند نوک بینی من قشنگتر بود   )الان دیگه فهمیدم چی باید تو جلسه مشاوره بگم اگر هم یه وقت نظرم بهش جلب نشد میرم پیش حق پناه ....فک کنم حق پناه تهرانم عمل میکنه

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
چرا سوال من رو جواب نداديد😭😭

ندیدم؟!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

خانما نظرتون درباره دكتر جهانديده چيه.

كسي رفته مطبش؟

من فعلا فقط از روي سرچ  و پيجش انتخابش كردم.تو وخدا اگه كسي قبلا دربارش تحقيق كرده و ناراضي داشته به منم بگه ديگه دنبالش نباشم😔😔😔

دوستان بینی من چند روز دیگه ۵ ماه میشه مدلش خوب شده؟؟

خیلی خوب شده دوست عزیز.با کی عمل کردید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام به همه . من دو ماهی هست خواننده خاموش این تاپیکم. قصد جراحی دارم.  دکترای که برای ویزیت ...

سلام دوست عزیز.بینی من هم دقیقا این ایراد رو داره،هم سطح نبودن و عدم تقارن پره ها...

با دکتر نادریان و تقوی و بنیادی و یحیوی مشاوره داشتم.دکتر بنیادی که گفت عمل نمیکنم و بعد که اصرلر کردم کدوم پزشک رو پیشنهاد میدید گفت برو پیش نراقی...نراقی هم که میگن ۳۵ به بالا🤤

دکتر یحیوی هم کلی بررسی کرد و گفت فیست خیلی خوبه😊واین ایراد خیلی هم معلوم نیست ولی اگه فقط بینیت عمل بشه خیلی روی زیباییت تاثیر داره که با گوشی خودش ازم عکس گرفت و توی تقویمش شمارمو یادداشت کرد و گفت آنالیز کنم که باید چیکارش کنم؟و بعد منشی تلفنی گفت که دکتر گفته عمل نکن چون بعد از عمل این ایراد بیستر مشخص میشه😓😓😓البته من رو دوستم که پزشک بود و باهاش عمل کرده بود معرفی کرد و حتی روز مشاوره روی برگه معرفی به بیمارستان نوشت از طرف فلانی...

دکتر تقوی بسیار دقیق و با حوصله بود و کلی وقت مشاوره طول کشید و از زوایا مختلف بررسی کرد و...گفت حتما عمل کن و ایراد بزرگ بینیت عدم تقارن و میتونم درستش کنم و خیلی خوب میشه...ولی نمونه های مطبش خیلی دیگه طبیعی بودن 

نادریان که اصلا اشاره ای به این موضوع نکرد وگفت ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میونی و این مقدار راضیت میکنه؟و یه عکس هم بهم نشون داد،بیماری که بینیش شبیه من بود.خوب بود،والبته بیمارهای مطبش هم بینی های خوبی داشتن نه فوق العاده...

خلاصه اینکه من سردرگم تر از قبل موندم چه کنم؟😥😥😥😥یه بینی طبیعی خوش فرم دلم میخواد

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
چقد قشنگ توضیح دادی  منم پره بینیمو حسنانی بهم گفت یکیش یه کم پایینتره ک اصلا خودم نفهمیده بود ...

عزیزم پره های بینی شما الان هم سطحن؟

بچه ها من موهام خیلی ریزش پیدا کرده همه میگن اثرات بیهوشیه اما اگه اینجوری پیش بره تا یک هفته دیگه م ...

فقط مایعات زیاذ بخور 

چندروزه عمل کردی

غذاهای پروتیینی بخور

جوانه گندم و ماش بخور

من رفتم دکتر پوست چند روز پیش به خاطر ریزشام بهم دارو داد 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810