2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
ای جانم خانم دکتر عزیز مرسی به نکته خوبی اشاره کردید چون دقیقا دیشب توی مطب حسنانی با چند نفر از دو ...

به نظر منم دماغ صاف مردونس من کسایی بودن که بینیشون خدادایی زیبا بوده اونایی ک یه قوس خیلی ملایم داشتن زیباتر بودن البته نظر منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم با کی عمل کردید و مشکلتون چی بود بعد عمل ؟

با امیرسجادیان

بینیم انحراف داشت هنوز کمی کج هست استخوانی بود با نوک افتاده فقط قوز و صاف کرده و کلوملا را کمی دست زده خیلی طبیعیه

رفع ایراد کرده فقط

با امیرسجادیان بینیم انحراف داشت هنوز کمی کج هست استخوانی بود با نوک افتاده فقط قوز و صاف کرده و کل ...

خب این عالیه ... من هم دنبال همچین دکتری بودم

من دنبال دکتری بودم که فقط بینیم رو صاف کنم رفتم پیش همایون الهی کل بینیم رو تراشید و یه بینی اندازه نوزاد بهم تحویل داد 

خب این عالیه ... من هم دنبال همچین دکتری بودم من دنبال دکتری بودم که فقط بینیم رو صاف کنم رفتم پیش ...

عه؟؟ چقدر بد کاش دوباره عمل کنین نه سجادیان کارش طبیعی هست من خواستم کمی فانتزی تر شه اما فقط رفع ایراد کرده

بچه ها من امروز میخوام گروه پنج رو برم😁☝️ غلامرضا احمدی حمیدرضا نوری نادریان هرنظری یا اطلاع ...

نادریان اگه اشتباه نکنم دماغ یکی از آشناهامونو عمل کرده بودن طبیعی

بنظرم جا داشت یه کوچولو دیگه جمش کنه 

شاید ایشون چیزی نگفته ب دکتر

در کل خوب بود ولی یکم سرشو جمع میکرد بهتر بود

احمدیم من صفحات قبل تعریفشو شنیده بودم

با امیرسجادیان بینیم انحراف داشت هنوز کمی کج هست استخوانی بود با نوک افتاده فقط قوز و صاف کرده و کل ...

ناربن جان افتادگی شما بعد عمل رفع شده؟؟

من وقتی میخندم خیلی افتادگی داره یعنی بینیم میاد پایین و پهن میشه این حالتو خیلی بدم میاد

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

سووم جان فکر کنم شما گفتین کرمانشاهین منم کرمانشاهم و دو تا بچه کوچیک دارم خیلی محدودم برای مطب گردی اونم تو تهران

شما اسم دکتر روزی طلب همدان رو شنیدین ؟؟ من ی خانومی رو دیدم بینی اش خیلی خوب بود گفت پیش روزی طلب ی سال و نیم پیش عمل کردم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
2810