چه جالب منم لثه ام افت زد بعد عمل ولی فک نمیکردم به خاطر عمل باشه
روزای اول باید با مسواک خیلی خیلی نرم مسواک بزنی شب اول که اصلا نمیتونی خب چیز جامدیم نخوردی که دندونات کثیف باشه من دهانشویه کردم
من همچنان مسواک نرم میزنم
ولی به خاطر اینکه نمیتونی خوب مسواک بزنی نباید لب بالات زیاد حرکت داشته باشه افت ایجاد میشه میتونی دهانشویه کنی
ولی وقتیم افت میزنی انقد که بی حرکته دهنت زیاد اذیت کننده نیست
بعد عمل حتما یخ بزار روی صورتت تا 48 ساعت
قرص اناهیل یادت نره التهاب و کبودی رو میگیره
اناناس تازه رو پوره کن و بخور اگه دیدی ترشه یکم اب کمپوت اناناس بهش اضافه کن
بالش دور گردنی بگیر شبا بزار هم راحتتر میخوابی طاق باز هم اینکه بخوای قلت بزنی متوجه میشی
نون تست بخر من تا سه هفته نون تست میخوردم چون تا دو ماه گاز نباید بزنی الان در حسرت گاز زدن سیب گلابم همچنان!
غذاهای مقوی که نیاز به جویدن نداره مصرف کن مخصوصا روزای اول
مایعات روز اول زیاد بخور تا مواد بیهوشی از بدنت خارج بشه
نمکو کلا حذف کن از سر سفره
قبل عملت ویتامین مصرف نکن و یه سری داروها مثل ویتامین e و یه سری مواد غذایی مثل مثلا سیر زنجبیل و... اینا خونریزی رو زیاد میکنه
شب قبلش یه سوپ ساده بخور غذای سنگین به هیچ وجه نخور چون حالت تهوع میگیری بعد بهوش اومدن اذیت میشی
میسلار واتر و پد ارایشی بخر صورتتو نمیتونی اب بزنی بعد عمل باید با این چیزا پاک کنی که جوش نزنی
حتما دکترت بعد یک هفته بهت کرم بده واسه جای بخیه ها که نمونه
این یخ عینکیا اصلا خوب نبود من خریدم هم سنگینه هم سوراخ شد زود یخ خشک مربعی داشتم دو تا میزاشتم فریزر یخ که میشد میزاشتم یابهترینش این بود یه میریختم تو کیسه فریزر بعد از وسط گره میزدم دو تیکه شه یخه میزاشتم زیر چشام زیرشم یه پارچه حتما باید بندازی که پوستت از سرما قرمز نشه
عملش خیلی خیلی راحته
ولی مراقبتای بعدش یکم سخته
استرسا تازه از بعد عمل شروع میشه
در کل عمل خوبی داشته باشی