در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام من امروز تماس گرفتم برا ۶ آذر وفت داد دکتر میلانی😣😣😥اعصابم خرد .خیلی دیرررر .من دکتر نوری وفرهنگ که پرسیدم گفتن همون ماهی که میخای عمل کنی تماس بگیر فکر گردم دکتر میلانی هم همینطور
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من 2 تیر وقت گرفتم برای 29 آبان وقت داد. راستی فرهنگ رو چرا مبگین خوب نیست. من میخوام یه سر به ...
من از نمونه کارهاش زیاد خوشم نیومد ولی تو پیجش دبدم ی نفر کامنت گذاشته من سه ماه عمل کردم افتضاح رفتم دایرکتش ازش پرسیدم گفت خیلی بینیم زشت شده نوکش کوفته است ی ورش با اون طرفش فرق داره ولی گفت اصلا مشکل تنفسی ندارم ولی بینیم اصلا قشنگ نشده
سلام عزیزم یعنی واسه ویزیت اولیه 6 ماه بعد نوبت داد. ?
سلام گلم من خوزستان هستم خاستم نوبت عمل بگیرم دیگه آزمایشهام اینجا انجام بدم چند روز قبل عمل برم برا مشاوره .حالا اگه رفتم تهران حتما میرم مشاوره.گفتن ۵ اذر بیا مشاوره .۶ عمل😐
سلام عزیزم...دفعه بعد که رفتم واسه تعویض چسب بهتر بود انگار. دکتره که ماساژ میده میره تو قشنگ ولی باز در میاد باز میرم ماساژ میده میره تو...خلاصه خدا خودش آخر و عاقبت مارو به خیر کنه!!!