2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من اول اردیبهشت رفتم واسه نیمه ی مرداد وقت میداد که قطعیش نکردم

وااای اعصابم خرد شدکاش زودتر وقت گرفته بودم 😥الانم تو پیجشون دیدم ی خانمی کامنت گذاشته که تابستون نوبت عمل بهم ندادن حالا چیکار کنم 😭فردا هم مطب نیستن تا پنج شنبه تماس بگیرم ببینم چی میگن

نميترسيد از عمل؟

نه من دوبار اتاق عمل رفتم یبار سینوزیتم عمل کردم ۵ ستل پیش .یبارم سزارین کردم سه سال پیش.اصلااااا ترس نداره ی کوچولو استرس داره ولی چیز مهمی نیس به خوشکلی وتغییر بعدش فکر کن ترست میریزه😂

نه من دوبار اتاق عمل رفتم یبار سینوزیتم عمل کردم ۵ ستل پیش .یبارم سزارین کردم سه سال پیش.اصلااااا تر ...

وااااااي واقعا خوش بحالتون،من ترسم از همه بيشتره😭😭😭😭😭تا جايي ك ميترسم روز عمل كنسل كنم

دکتر تو کلا عجیب بود از اولش کاراش😂😂سيتي و ازمایشم نداشتی اناهیل خودت بخر التهاب و زخم رو خوب میک ...

آره وااله... دکترم خداییش فرق  داره!! ولی احساس میکنم کلا منظورش اینه که سخت نگیر و خودتو اذیت نکن

دکتر تو کلا عجیب بود از اولش کاراش😂😂سيتي و ازمایشم نداشتی اناهیل خودت بخر التهاب و زخم رو خوب میک ...

آره وااله... دکترم خداییش فرق  داره!! ولی احساس میکنم کلا منظورش اینه که سخت نگیر و خودتو اذیت نکن

2810