2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

روز ششم🤦🏻‍♀️

اوووف بلاخره بینیم باز شد 😂😂😂

تقریبا ورمم خوابیده

کبودیا زرد شده

دو روز دیگه گچو باز میکنم

قرص اناهیل خیلی خوب بود قبل عمل بخریدش یکم سخت گیر میاد جدیدا

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رجایی تا دو سال پیش فکر میکنم من پرسیده بودم 5 بوود چه یهو انقدر زیاد کرده. یه نمونه فاتزیشم دیدم خو ...

رجایی من اول پیجشو دیدم خییییلی خوشم اومد ولی بیشتر که دقیق شدم دیدم پروجکشن بینی هارو خیلی زیاد میکنه و نوک تیزه. اون ارتفاعش خیلی تو چشم میزنه ولیی

مطب گردی 
من نمونه های اینستاشو دیدم که خوب مسلما کافی نیست. یه بار برای ویزیت رفتم فقط یه نمونه بدون چسب دیدم ...

یه دلیل زیاد گرفتنشم بخاطر اینه که تو بیملرستان هتل گاندی جراحی میکنه. اونجام خوب تکلیفش مشخصه

مطب گردی 
دوستان نظرتون در مورد دکتر میلانی بگین؟ خواهش میکنم اخه من پولیپ دارم باید ی جای مطمئن عمل کنم میخام ...

میلانی فوق العادست عزیزم.یه سر برو پیشش.فقط هزینش ده تومنه اگ مشکل نداری

چشم به راه...

برادرم برای ترمیم بینی پیش دکتر سعید ظفرمند عمل کرد و خیلی راضی

الان دوست برادرم هم پیشش وقت برای عمل گرفته

چون برادرم دوران نقاهت کوتاهی هم داشت

الانم کاملا از فرم و تنفسش راضی

میلانی فوق العادست عزیزم.یه سر برو پیشش.فقط هزینش ده تومنه اگ مشکل نداری

مرسی از راهنماییت عزیزم شما عمل کردین پیشش؟؟من پولیپ وانحراف داخلی هم دارم تو دایرکت پرسبدم‌گفتن همزمان با زیبایی انجام میدیم دکتر میلانی.چون من خوزستانم میخام دکترم حتما اوکی باشه بعد برم تهران البته چندماه پیش پیش دکتر فرهنگ رفتم از کارااشون خوشم نیومدبعد دکتر نوری هم خوب بود گفن پولیپ عمل نمیکنم

برادرم برای ترمیم بینی پیش دکتر سعید ظفرمند عمل کرد و خیلی راضی الان دوست برادرم هم پیشش وقت برای ع ...

باز تو پیدات شد ؟ خجالت نمیکشی توی هر تاپیک بینی میای و یکی رو الکی تبلیغ میکنی نکنه شما خانوادگی چند تا دماغ دارین که هر کدوم پیش چند تا دکتر عمل کردین. این بازی برات تکراری نشده؟ 

چشم به راه...
مرسی از راهنماییت عزیزم شما عمل کردین پیشش؟؟من پولیپ وانحراف داخلی هم دارم تو دایرکت پرسبدم‌گفتن همز ...

من ویزیت شده پیشش و یکی از گزینه های اصلیمه برا خودم.کلینیک تخصصی بینی زده. به احتمال خیلی قوی من با ایشون عمل کنم

چشم به راه...
رجایی من اول پیجشو دیدم خییییلی خوشم اومد ولی بیشتر که دقیق شدم دیدم پروجکشن بینی هارو خیلی زیاد میک ...

دقیقا منم که رفتم پیشش گفت پروجکشنو دست نمیزنم در صورتی که برای من واقعا نیازه که کمتر بشه

2810