2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

سلااام دوستان من تازه عضو اين جا شدم🌹من ميخام بينيم رو جراحى كنم 

يه دكتر خوب تو شمال سراغ ندارين ؟ 

بينيم گوشتيه 

فعلا مد نظرم دكتر سيف الله باباييه نظرتون چيه؟♥️🙌🏻

وای من دیگه تحمل ندارم کلافه شدم یه سوراخی نفس میکشم لب بالام و چهارتا دندون جلومم بی حسن میگم سیل ...

ببین من از اولین ساعتهای بعد عملم که یادم میاد لبم بی حس نبود. یا حتی زیر بینیم.قشنگ حس داشتم. در مورد تنفس هم روز سوم دیدم مشکل دارم تو نفس کشیدن به دکترم گفتم اونم گفت آروووم با سرم بشورم. الان هی داره بهتر میشه. شبا هم که بخور گرم میزدم راحت میخوابیدم.

اون سیلیکون ها هم درد نداره ولی آدم یهو تو دلش خالی میشه. منکه سر اولیش یه جیغ زدم😖😖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چیزی راجب دکتر احمدرضا رجایی شنیدید؟؟؟ من الان تو اینستا دیدم پیجشو خیلی خوووب بود کارااااش! ...

سلام من رفتم مطبش. از شیراز اومده دکتر جوون و  باهوشیه ایرادای بینی تون رو خیلی خوب و هوشمندانه میگه منتها قیمتش بالاس ۱۵ میلیون من یه نمونه بدون چسب دیدم مطبش خیلی خوب بود

ببین من از اولین ساعتهای بعد عملم که یادم میاد لبم بی حس نبود. یا حتی زیر بینیم.قشنگ حس داشتم. در مو ...

من لبم و چهار تا دندون بالام بی‌حسه

اخه سرم رو بعد اینکه گچو باز کنی میدن 

امروز یکم باز میشه سوراخی ک مدام کیپ بود دوبار کیپ میشه داستانیه ایشش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اون دیگه چیه؟؟؟؟ من اول فکر کردم همون تامپونو میگی!!!

ععع نه سیلیکون میزارن ک تیغه بینی صاف شکل بگیره پس تو سیلیکون نداشتی

سلام دوستان بین دکتر میلانی ودکتر فرزان رضایی کدوم بهترن؟؟ کسی اطلاعات داره بده ممنون میشم

فرزان رضایی نرو اصن خوب نیست دماغ دوست منو خیلی خراب کرد 

من تاریخ پریودم نزدیک تاریخ عملمه . چیکار کنم‌زودتر پریود شم . برم دکتر زنان راهی هست ؟؟ رازیانه دم ...

سعی کن اصن پریودت تو تاریخ عملت نباشه همینجوریش ادم ضعف داره دیگه پریودم باشی بدتر

اصنم نمیتونی سرتو پایین بگیری بعد عمل سختت میشه

برو دکتر قرص میده بهت ولی بگو عمل داری ک قرصت تداخل نداشته باشه با داروهای بیهوشیی

2810