2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015432 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نظرتون در مورد دکتر میلانی بگین؟ خواهش میکنم اخه من پولیپ دارم باید ی جای مطمئن عمل کنم میخام پولیپ وزیبایی همزمان انجامبدم بعضی دکترها نمیپذیرن

من یه سال پیش عمل کردم رفتم پیش دکتر عباس نوروزی تو کرج . خیلی کارش خوبه من دوستم رفت پیشش من عاشق فرم بینیش شدم . خودمم رفتم پیشش واسه من بهتر از دوستم شده و چهرم خیلی تغییر کرد عید امسال که اصلا کسی نشناخت منو . خیلی خوب شده به نظرم نمونه کاراشو ببینین واسه عمل بینی خودتون این سایتشه. 

http://drnouroozi.com

من پیش دکتر عباس نوروزی رفتم تو کرج خیلی کارش خوبه . اونطوری ام نبود که هر جور خودش بخواد درست کنه و منم گفتم چطور دوست دارم بشه . اگه غیر منطقی بود خودش توجیهم کرد . مثلا گفتم کامل سربالا بشه که یه نمونه بهم نشون داد گفت به چهره تو اونطوری نمیاد . منم دیدم واقعا خوب نمیشه بی یالش شدم . الان خیلی راضی ان از فرم بینیم . 

من پیش دکتر عباس نوروزی رفتم تو کرج خیلی کارش خوبه . اونطوری ام نبود که هر جور خودش بخواد درست کنه و ...

باشه فهمیدیم دکتر نوروزی خیلی کارش خوبه!! حداقل میخواین تبلیغ کنین یه پیام بذارین یه هفته بعد یه پیام دیگه. نه اینکه صدتا پیام پشت سرهم بفرستین!! آگهی بازرگانی تلویزیونم اینجوری که شما میکنین نیست

بچه ها من از پیج ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ رو خوندم. چیزی که از اونایی که مطب گردی حرفه ای کردن و اطلاعاتشون از بقیه بیشتر بوده دستگیرم شده این نفراته:

دکتر ثابتی

دکتر میلانی

دکتر ابیانه

دکتر قارونی

دکتر کوچک زاده

البته اینا برای رنج عمل ۷ تا ۱۰ ملیون

برای بالاتر مثل همین دکتر احمدرضا رجایی خیلی متاسفانه نظر نیست البته طبیعیه چون قیمتاشون بالاس کمتر پیششون عمل میکنن لطفا اگر کسی باهاشون عمل کرده اینجا نظراتشو بذاره

ممنون

البته دکتر حسنانی هم رنجش بالاس که یکی از دوستان که باهاش عمل کرده لطف کردن و نظر گذاشتن ممنون

بچه ها من از پیج ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ رو خوندم. چیزی که از اونایی که مطب گردی حرفه ای کردن و اطلاعاتشون از ب ...

رجایی تا دو سال پیش فکر میکنم من پرسیده بودم 5 بوود چه یهو انقدر زیاد کرده. یه نمونه فاتزیشم دیدم خوب نبود در این حد اطلاعات دارم چندتا از کسایی هم که عمل کرده بودن پیشش من عکساشونو دیدم معمولی بودن طبیعی که نظرمو جلب کنن نبودن  

رجایی تا دو سال پیش فکر میکنم من پرسیده بودم 5 بوود چه یهو انقدر زیاد کرده. یه نمونه فاتزیشم دیدم خو ...

من نمونه های اینستاشو دیدم که خوب مسلما کافی نیست. یه بار برای ویزیت رفتم فقط یه نمونه بدون چسب دیدم که خوب بود. چیزی که هست یه جورایی خیلییی دقت میکنه و تمام عیبای بینیتونو دقیق میگه من در مقایسه با دکترای دیگه که رفتم این بیشتر وقت گذاشت البته دکتر باهوشی هم هست و قدرت بیان بالایی داره😉

دکتر حسنانی هم یهو قیمتش رو برده بالا .جالبه انگار هرکی هرجور بخواد قیمت میده . من کارهاشو دیدم و حتی مطبش رفتم البته چند سال پیش . اون موقع سرش خلوت تر بود کلی تبلیغ می کرد . چطور یهو انقد به خودش مطمئن شده نمی دونم .کار خرابم داره 

دکتر رجایی هم یه بنده خدایی تو همین تاپیک عمل کرده بود بسیار ناراضی بود 

2810