2777
2789

یه سریا میرن راجبم بد میگن حالا اسم نمی‌برم ولی همش دوس دارن جلوی شوهرم بگن خودشون خوبن و زنت اصلا بدرد نمیخوره بچه هاشو نمیتونه بزرگ کنه و تمیز نیس و ......

در کل میخان بگن خودشون خوبن ولی من میدونم خدارو دارم خداهمیشه کنارمه و توکلم میکنم به خودش و سپردمشون به خدا💓

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟

چرا بعضیا فکر میکنن با خراب کردن یکی دیگه خودشون خوب میشن ولی اشتباه محضه چون خدایی وجود داره که خوب و بدو خودش تشخیص میده توکلم به خداست فقط 

یه بار سر موضوعی با شوهرم دعوام شده بود که مقصر من نبودم خیلی دلم شکست، فرداش خواهرشوهرم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد برای دفاع از برادرش به ناحق بارم کرد من فقط سکوت کردم و واگذارش کردم یه خدا، چند ماه بعد پسرش از خونه فرار کرد ما رفتیم پیششون که دل داری بدیم شوهرش چنان جلوی من خفتش داد ایقد بهش دری وری گفت جلوی من، منم تو دلم گفت چوب خدا صدا نداره اووفیش 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یه بار سر موضوعی با شوهرم دعوام شده بود که مقصر من نبودم خیلی دلم شکست، فرداش خواهرشوهرم زنگ زد هرچی ...

اره هرکس بدی کنه خودش چوبشو میخوره میخایی سر کیو کلاه بذاری نعوذبالله خدارو 

خدا که کلاه سرش نمیره یه ضرب‌المثلی هست که میگه مو رو از ماست میکشه بیرون 

حالا بذار بگن ببینیم به کجا میرسن من که واگذار کردم به خدا

انقد آدم میتونه بد باشه ذات خراب درست بشو نیست هعی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هرکس بدی کنه خودش چوبشو میخوره میخایی سر کیو کلاه بذاری نعوذبالله خدارو خدا که کلاه سرش نمیره یه ...

من زندگیم انگار دسته گل، معذرت میخوام سرویس بهداشتی مون اینقدر تمیزه که هرکی بره داخلش دلش نمیخواد بیاد بیرون، همه جا بوی گل میده شرایط خونه رو کردم مثل هتل ۵ ستاره ولی مادرشوهر و شوهرم بهم میگن تو کدبانو نیستی، خونه مادرش اینا که میرم کثیفی و لجن از همه جا میباره یه بار شب اونجا خوابیدیم فرداش شپش زد سرم، حالا اینا به من میگن بیشتر به زندگی ت برس. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

من زندگیم انگار دسته گل، معذرت میخوام سرویس بهداشتی مون اینقدر تمیزه که هرکی بره داخلش دلش نمیخواد ب ...

واسه من انقد به من گیر میدن من یه دختر و پسر کوچیک دارم انقدر شیطونی میکنن و کثیف میکنن که نگو همش هم خونه هستن بعد شوهرم میگه ببین مامانم چطوریه خونش چطوریه 

غذاهاش چطورین خستم کردن دیگه همش از خودشون تعریف میکنن میشینن پشتم بد میگن میگن زنت خونه رو تمیز نمیکنه آخه با دوتا بچه کوچیک تمیز هم کنی دو دقیقه بعد همونطوری میشه اصلا فایده ای نداره همش جارو برقی میکشم از دستشون بازم گیر میدن من که سپردمشون به خدا فقط دخالت های بی جا میکنن