2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015423 بازدید | 66527 پست
خوشب حالتون که میتونسد برید. من زندایه این بچه ام هیج جا نمیتونم برم. یه جای اضطراری که هم بخوام برم ...

اینو نگید بچه خیلی شیرینه زنداداش من بچه دار‌ نمیشد الان که بچه دار شده یه لحظه هم از خودش جداش نمیکنه شما هم میتونیم از تجربه مطب گردی دوستان استفاده کنید و فقط مطب اون دکتری که فکر میکنید بهتره برید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشب حالتون که میتونسد برید. من زندایه این بچه ام هیج جا نمیتونم برم. یه جای اضطراری که هم بخوام برم ...

نه عزیزم اینجوری نگو اتفاقا این مطب رفتن زیاد هم خوب نیست الان مثلا من 3 جا رفتم گیجه گیج شدم نمیدونم واقعا کدومو انتخاب کنم. ولی دیگه تصمیم گرفتم هر چی هست بین این سه تا یکیشو انتخاب کنم چون هرچی بیشتر بگردم انتخاب سخت تر میشه. باید یکیو انتخاب کرد به خدا توکل کرد و رفت واسه عمل

سلام عزیزم مطب دکتر ابیانه هم رفتی؟؟؟ میشه راجب اونم توضیح بدی😘💚💚💚😁😁

عزیزم چند صفحه قبل کوتاه توضیح دادم.

من با بکی از دوستام رفتم. اون بینیشو پیش ابیانه عمل کرده به نظرم خیلی به صورتش میومد. بینیش نه بزرگه نه کوچیک کاملا به اندازه مناسب صورتش. روزی که من باهاش رفتم از شاس خیلی خوبم😂 به قدری مطب خلوت بود که حتی دوستم تعجب کرده بود چطور میشه مطب اینقدر خلوت باشه!! میگفت همیشه جا برای نشستن پیدا نمیشه! منشیش میگفت به خاطر اینکه زمستونه زیاد نمیان.

ویزیت رایگان بود. توو مطب 3 نفر بودن یه نفرش یه آقایی بود که هنوز گچ بینیشو باز نکرده بود. دو نفرم خانم بودن با چسب که چیزی معلوم نبود. چون خلوت بود زود نوبتم شد رفتم داخل دکتر اول دوستمو معاینه کرد بعد نوبت خودم رسید. اول از بیماری و مصرف دارو و اینا پرسید. معاینه کرد بینیمو عیباشو گفت و اینکه باید اصلاح بشه. گفت انحراف دارم ولی پوستم واسه جراحی مناسبه اصطلاحا استخونیه. گفت کارم طبیعیه. ازش در مورد قوس پرسیدم که کاملا مخالف قوس بود میگفت قوس بینی برای ما ایرانیا یعنی تابلو عملیه باید جوری باشه که مشخص نباشه عمل شدس. آزمایش اینام ننوشت کلا یه جوری رفتارش انگار اجبار نمیکرد حتما پیشش عمل کنی از اینش خیلی خوشم اومد. 

هزینش برای همه نوع بینی ها ثابت 8 تومن بود تخفیفم نداشت. گفت هزینه هاش از اردیبهشت بیشترم میشه. آهان اینم بگم دکتر خوش اخلاقیه

فقط پروتز چونه ۵ تومن؟؟؟

آره! به نظرم زیاد بود نبود؟ اخه من کلا چون به فکرش نیستم اصلا از قیمتاش هم اطلاع نداشتم. از این خوشم نیومد که مثلا من برای بینی رفتم اون یه عیب دیگه هم گذاشت روش. میگفت من به بیمارام معمولا پیشنهاد میدم پروتز چونه رو اکثرا هم وقتی انجام میدن پشیمون نمیشن!

عزیزم چند صفحه قبل کوتاه توضیح دادم. من با بکی از دوستام رفتم. اون بینیشو پیش ابیانه عمل کرده به نظ ...

دکتر امامی رو میشناسی؟؟؟ من بین دکتر ابیانه و امامی دو دلم دختر عمم ۲ ماه بعد با اون عمل داره 

اینو نگید بچه خیلی شیرینه زنداداش من بچه دار‌ نمیشد الان که بچه دار شده یه لحظه هم از خودش جداش نمیک ...

دخترررم عشقمه شیرینی زندگیمونه. بعضی وقتا خسته میشم غر میزنم دیگه. اخه من اصلا کمک ندارم واسه همین یکم سخته.

مطب گردی 
2810