2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
عزیزم... به نظر من از تجربه من استفاده کن و تا چندین وقت جلو اینه نرو ... به نظر من روز گچ برداشتن ت ...

اره امروز اتفاقا خودم داشتم فکر می کردم هر وقت کردم همه اینه هارو روزنامه بچسبونیم. 

مطب گردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید؟ کسی از دکتر محمدرضا نجفی اطلاعی داره؟

سلام

من يكبار رفتم مطبشون

اخلاقشون خيلي خوبه كارايي هم كه تو مطبشون بود خوب بود عكساي اينستاشن خوبه

راستش من بين دكتر نجفي و دكتر يوسفي و دكتر شهرجردب موندم

دكتر بوسفي گفت ديگه بيني گوشتي عمل نميكنه گزينه هام شد دوتا

الان بين دكتر نجفي و دكتر شهرجردي موندم

باز هم بايد برم مطبش يه سري سوال بپرسم

سلام گلی جون خوبی؟ داشتم تاپینگ رو میخوندم متوجه شدم با دکتر ابیانه  عمل کردی مبارکت باشه عزیز ...

سلام عزیزم .... مرسی ..

منم بینیم استخونی بود ... قوز داشت و نوک بینیم افتاده بود ...

والا من روزی که متوجه شدم یکی از دوستام بینیش عملیه ( اصلا مشخص نبود و من متوجه نشده بودم) تو فکرم بود با دکتر دوستم که دکتر ابیانه هست عمل کنم .. وی خوب این تصمیم به عمل یه دو سالی طول کشید ...

بعدش هم پیش دکتر راستکاری ، قاسمی ،عباسی رفتم ولی  راستکاری بهم مشاوره داد و قاسمی هم خیلی گرون میگرفت و عباسی رو فقط تو مطب بودم و خودم نرفتم داخل چون به دلم ننشست ...

خلاصه بدون وسواس فکری اومدم پیش دکتر ابیانه ...

به جز2 ازدوستام دختر دوست بابامم حدود 10 سال پیش با دکتر ابیانه عمل کرده بود . وقتی رفتی مطب و دکتر رو دیدم یکم ترسیدم گفتم وای خیلی جوووونه بعد به دختر دوست بابام فکر میکردم چه جوری ده سال پیش با این عمل کرده خلاصه باهاش کانکت شدم عکساشو دیدم دیدم عالیه بعد 10 سال ....دیگه وقت عملمو اوکی کردم و رفتم ...

از پروسه عمل راضی بودم تا روز گچ باز کردن ... روز گچ باز کردن بعد دیدن بینیم به غلط کردن افتادم ،یه بینی زشت و کج و..... ( من تا به حال بینی بعد گچ واقعا ندیده بودم) خلاصه حالم خیلی بد بود ولی هرکی میرسید بهم میگفت خیلی خووووبه که و من تعجب میکردم ... خلاصه سیر کاهش ورمم تا 10 روز اول عالی بود ولی الان خیلی کم کم ورمم از بین میره .... در کل فرم بینیمو با وجود ورم الان دوست دارم .. و اینم خیلی دوست دارم که پدرم راضی به عملم نبود ولی الان هرروز که میبینتم میگه انصافا کار دکتر خیلی خوبه خیلی طبیعی عمل کرده و مشخص نیست ... 

با شازده کوچولو عزیز هم تو این تاپیک دوستم و عکساموووو دیده از قبل عمل تا روز گچ برداشتن و روز چچسب عوض کردن ...

اگه بینی طبیعی میخوای دکتر ابیانه کارش خوبه ولی اینم بدون به هیچ وجه حرفتو گوش نمیده .... قشنگ موقع توضیح و درخواستات گوش میده ولی کاملا مشخصه که از سر باززکنی گوش میده و نظر خودشو اعمال میکنه .. البته من از این قضیه راضیم ...

در آخر اینم بگم من بینیم خیلی کم کار بود .. من از تمام رخم یه بینی خیلی کوچیک دارم ... در حدی که خود دکتر گفت تمام رخت انگار عملیه ...

هزینه هم 8میلیون  عمل .. 60تومن هم عکس .... همین 

سلام عزیزم .... مرسی .. منم بینیم استخونی بود ... قوز داشت و نوک بینیم افتاده بود ... والا من روزی ...

وای عزیزم خیلی خوشحالم که راضی هستی ایشالا که عاااالی بشی😘

منم طبیعی میپسندم اصلا فانتزی دوس ندارم کار اکثر دکتر ها رو تو اینستا و گوگل و ... دیدم ولی هیچکدوم به اندازه دکتر ابیانه قشنگ نبودن چون من دوس ندارم مشخص باشه

دیگه میخواستم برم پیششون وقت بگیرم که دختر خالم تازه عمل کرده اون میگفت نه نرو ریسکش بالاس و عکساش فتوشاپه و میگن بیماراش مشکل تنفسی و آب ریزش بینی دارن و کبودی های وحشتناک دارن و اینا!!!

منم یهو دو دل شدم اومدم نی نی سایت گفتم بزار مطمئن بشم 

از هر کسی که پرسیدم دیدم اصلا اینجوری نیس و دکتر خیلی خوبیه 

باز مشغول شدم صفحات تاپیک رو خوندم دیدم نه بابا دخترخالم چرتو پرت میگف

الانم از دو دل شدنم پشیمونم چون اگه دو دل نمیشدم دو ماه پیش نوبت گرفته بودم😫

راستی عزیزم از روزی که نوبت میگیری تا روز عمل چقد فاصله هست؟ چون من شنیدم سرشون خیلی شلوغه

تصمیم گرفتم همین دکترو انتخاب کنم و وسواس بیجا نداشته باشم

وای عزیزم خیلی خوشحالم که راضی هستی ایشالا که عاااالی بشی😘 منم طبیعی میپسندم اصلا فانتزی دوس ندارم ...

دختر خالتون پیش کی عمل کرده ؟؟؟

ببینید کبودی بستگی به فیزک بدنی داره ... مقصر دکتر نیست ...

ولی من تو مطب صورت کبود ندیدم و خودمم اصلا کبودی نداشتم 

2810