2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست
مرسییی عزیزممم 😘😘واقعا با خیال رااحت برو عمل. دستشم خیلی سبکه. اره قشنگ جمع شده و ظریف من یکمم انح ...

اتفاقا راجب تنفستم میخواستم بپرسم.پس خدا رو شکر تنفست بهترم شده ینی؟

راستی ورم و کبودی صورتت چطوره؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
اتفاقا راجب تنفستم میخواستم بپرسم.پس خدا رو شکر تنفست بهترم شده ینی؟ راستی ورم و کبودی صورتت چطوره؟

اره تنفسم خیلی خوب شده کچ داشتم یه کم اذیت بودم ولی الان هیچ مشکلی ندارم اصلا کبودی که من نداشتم فقد یه کوچولو اونم رفع شد ورم دارم هنوز

شاید فردایی نباشه 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تنفسم خیلی خوب شده کچ داشتم یه کم اذیت بودم ولی الان هیچ مشکلی ندارم اصلا کبودی که من نداشتم فقد ...

بینیت ورم داره یا صورتت؟چون بعضیا زیر چشم و صورتشونم ورم میکنه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
دختر ابی۲۱ دکتر احمدی عملاشونو کجا انجام میدن؟ برای ویزیت باید با مطبش تماس بگیریم یا بدون وقت قبلی ...

نه وقت قبلی نمیخواد روزهای زوج از ساعت3تا8دکتر هست .توی کلینیک مبین که چند کوچه بالاتر از مطبشونه

شاید فردایی نباشه 💙

سلام

می خواستم ببینم کسی هست اینجا برای اخر شهریور یا مهر ماه نوبت مشاوره با دکتر بنیادی داشته باشه و نخواد بره؟ به من دی ماه نوبت داده که خیلی دیره، حاضرم با کسی که عجله نداره عوض کنم  

راستی کسی هست درباره دکتر حمیدرضا ابراهیمی و دکتر حسین نژاد اطلاعی داشته باشه؟

2810