2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین جان من هنوز مطبش نرفتم ولی بعدازظخری رفتم توو سایتش چیزای خوبی داشت ، مهمتر از همه اینکه هم مدرک زیبایی داشت هم گوش و حلق و بینی که این خیلی مهمه واسه تنفس و تغییر نکردن صدا و اینا .... اینجا فقط تعریف ازش شنیدم ولی هفته اینده مطبش حتما میخوام برم چون من قیمتم واسم مهمه و اینکه در حد کاری که انجام میده قیمتش مناسبه
محیا جان: بهتره این کارا رو انجام بدى تا بهش کمک کنى اوکى بشه. برو با دکترم حتما چک کن. بى حسى لبها و مشکل تو حرکت دادن لب بالا هم تو بعضیا پیش میاد که چند ماه گاهى تا یکسال زمان مى بره تا نرمال بشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها کسى خواهشا از اسلامیان کوپایی چیزى میدونه من بینىم گوشتیه پیش یحیوى و خیلى معروفاى دیگه رفتم گفتن نکن اما اسلامیان و میدان شاهى خیلى تشویقم کردن گیج شدم اصلا :(((
من نمیدونم چرا انقد بینیمو دستکاری میکنم دیشب انقد دست زدم بهش که 20 دقیقه مدام خون میومد الانم انقد ورم کرده شده اندازه بادمجون تازه ورماش رفته بود خوشگل شده بود به نظرتون تا شنبه به حالت اولش برمیگرده اصن دست خودم نیست انقد موچینو انداختم تو بینیم تا اینطوری شد اخرسر این بینیه من یا کج میشه یا قلمبه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام دوستان من بعد از تحقیق در مورد عمل بینی مخصوصا اونایی که در درجه اول مشکل سینوس و تنفسی مهم باشه و مثل من بینی شکسته و انحراف شدید و سه تا عمل بینی دارند گزینه خوبی بنام دکتر حمید رضا کریمی رو دارم که رییس بیمارستان فرمانیه و متخصص گوش و حلق و بینی و سینوس دارم. و با قیمت مناسب و یکی از دکترهای فعال هستند. از من به شما نصیحت خواهران و برادران فقط یکبار برید مطب فقط اونایی که عمل کردن رو ببینید و ویزیت نشید و بعد خودتون تصمیم بگیرید من فقط خواستم کمکی کرده باشم به دوستان و یه پیشنهادی داده باشم قضاوت و مشاهده و تصمیم با خودتون. من اونروزی که عمل کردم ایشون بیست عمل داشت در همان روز و من سه نصف شب عمل شدم تا 6:30 صبح. سه تا مطب دارن ایشون که من دو تا شو در جریان هستم. مطب نازی آباد: 55330668 09128400760 09351041547 بیمارستان فرمانیه: 28152000 09126060560 09121041547 09123333654 موفق باشید.
عکس بینیتون رو بذارین تا سندی باشه به حرفتون
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام من دو سال پیش عمل کردم با سامی الان خیلی بهتر شده راضیم در کل لطفا نپرسید ک دکتر خوبی یا نه دکتر خوب یا بد بودن بسته به کیس و انتظارات طرف تعریف می شه شانسم البته دخیله فقط خواستم بگم اگه ایراد زیادی نداره بینی تون خواهشا دست نزنید من با اینکه بینی م خیلی شبی اونی ک می خواستم شده گاهی احساس می کنم شیبش زیاده و نوکش زیادی تیزه و کلا احساس فیک بودن ب ادم دست می ده شامانا تو ک هنو عمل نکردی دختر چرا یکی رو انتخاب نمی کنی هر چی بیشتر لفتش بدی سخت تر می شه یکی از فامیل های ما همزمان با من رفت پیش یکی از این دکترهایی ک من کلاهمم تو مطبش می افتاد نمی رفتم (راهنمایی:مطبش اولای گاندیه) ولی در کمال تعجب بد نشد در کل قابل قبوله راستش دوباره تو نتم برای تزریق چربی البته انتخابم رو 90 درصد انجام دادم ولی بازم یکم می ترسم راستی نمونه یکسال و خورده ایی از یحیوی دیدم خوشم نیومد بچه ها نصف زیبایی صورت این سلبرتی ها نحوه گریم کردنشونه توی یوتوب پر فیلم های نحوه میک اپ و کانتورینگه واقعا خیلی از عیوب رو می شه با گریم برطرف کرد و سراغ عمل نرفت
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
در مورد ورم روز بعد عمل پرسیدم ک کی فرم ش مشخص می شه گفت دو سال دیگه !! اول فکر کردم داره شوخی می کنه اما جدی گفت چون بینی من گوشتی بود سوالمو اینطوری پرسیدم ک کی فرم اصلیش مشخص میشه گفت حدود دو سه ماه منظور اینکه اگر بینی گوشتی دارید فکر نکید با نخوردن نمک و رعایت یکسری موارد بینی تون ورمش می ره نه فقط بیشتر نمی شه در ضمن من آمپول نزدم فکر نکنم خوب باشه و خودش ب مرور زمان باید درست شه
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
Minooshi جون مدل نوک بینی تون رو خودتون به دکتر گفتین که چه مدلی میخواین و الان شبیه همون خواسته خودتونه؟؟ من ایراد بینی ام توی نوکشه و یکی از گزینه های اصلی ام سامیه.میشه بگین مدل نوک بینی رو همونی که بخوایم در میاره یا همه بینی ها نوکشون مثل هم میشه و اگر میتونین میشه عکس بذارین.میتونین همه صورتتون رو سانسور کنین.البته اگر دوست دارین.شما که مدت زییادی از عملتون گذشته خیییلی کمک بزرگی میکنین به کسانی که تازه میخوان تصمیم بگیدن برای عمل و انتخاب دکتر.ممنون میشم ازتون.
آقاى aras: تو همین تاپیک چندماه پیش یکى از اعضا با همین دکتر کریمى شما عمل کرد، از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون نصف بینیش رفت تو باقالیا!! لطفا با پیشنهادتون بچه ها رو عاقبت به خیر نکنین!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810