2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم از مضرات دنیای مجازی آخه من لحن شما رو بد متوجه شدم.والله هیچ وقت از ناراحتی شما هم ناراحت شدم ...

اصلا💗💗ولی واقعا ناراحتم😔😔😔😔😔از دکتر ناراحتم 

بهشون بی اعتماد شدم

یبار تو اینستا دیدم کامنت منفی پاک کردن بعد کامنت دادم که چرا کامنتهای منفی پاک میکنید

ایشونم لطف کردن و بنده را بلاک کردن😅😅😅😅

این رفتاراشون بی اعتمادم کرده😕😕😕😔😔😔😔

الانم میترسم 

میترسم بینیم بهمین شکل بمونه

من اصلا بینیم بدفرم نبود

انحراف داشتم که او سی تی اسکنم نشون داد گفتم حالا که میخوام عمل کنم زیبایی هم عمل کنم

ولی تو زیبایی که اصلا تاثیر نذاشته هیچ فقط یه قلمبه برام جا گذاشته😶😶😶😶😶

اصلا💗💗ولی واقعا ناراحتم😔😔😔😔😔از دکتر ناراحتم  بهشون بی اعتماد شدم یبار تو اینستا دیدم ک ...

چی بگم والا مشکل ایجاد شده یه طرف آدم از دکتر توقع داره پاسخگو باشه و بیمار رو آروم کنه این حرکات خلاف اخلاق هست .

حالا اگر کاری از من برمی یاد یا سوالی دارین بپرسید در خدمتم.

چی بگم والا مشکل ایجاد شده یه طرف آدم از دکتر توقع داره پاسخگو باشه و بیمار رو آروم کنه این حرکات خل ...

میخواستم ببینم شما از آمپول کورتون بینی اطلاعی دارید؟

ضرر داره نداره؟

اصلا بزنم نزنم؟

بعد من دوخط موازی روی بینیم ندارم شما دارید؟ 

یا برا شماهم فقط صاف و صوف کرده؟

میخواستم ببینم شما از آمپول کورتون بینی اطلاعی دارید؟ ضرر داره نداره؟ اصلا بزنم نزنم؟ بعد من دوخط ...

والا آمپول کورتون که گفتم تو پوستای نازک باعث پستی بلندی می شه واسه همین دکتر برای خیلی ها نمی زنه .در مورد خط تیغه من خط تیغه دارم چون بینی من قوز داشت و تیغه ام پرکار بود بیشتر از همه جا روی اون قسمت کار کرده. اگر منظورتون از خط موازی اینه بله اون دوتا خط رو داره.شما به خاطر او برآمدگی اون خط رو ندارید

درمورد سوهان کشیدن بعد عمل بینی اطلاع دارید؟

سوهان کشیدن مالِ جای قوز هست خیلی دکترا با بی حسی انجام میدن ولی تا جایی که من می دونم ابیانه هر کاری بخواد انجام بده با بیهوشی و توی اتاق عمل انجام می ده

سلام.راستش تعداد صفحات زیاد بود نتونستم بخونمش جواب سوالمو پیدا کنم.بینیم قوز داره میخوام اسفند عمل کنم.دخترم تا اونموقع یه سال و سه ماهشه.بنظرتون خیلی سخته برام؟دوتا نکته اینکه من خیلی بد دردم مثلا بعد سزارینم وحشتناک درد داشتم که با هیج مسکنی آروم نمیشدم.دوم دخترم کنار شیر خودم شیر خشک هم میخوره...

2810