2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
دوستان من رفتم پیش نادریان مشاوره، گفت عمل نکن چون سوراخای بینیت خیلی کوچیکه و پوستش ضخیم اگه عمل کن ...

عزیزم کوچیک بودن سوراخ های بینی و پوست ضخیم قدرت مانور پزشک و جمع کردن نوک بینی رو کم می کنه.من شنیدم که دکتر منم به یکی گفت چون سوراخای بینیت کوچیکه نوک بینی رو خیلی نمی شه جمع کرد

بچه ها ب نظرتون جراحی توی بیمارستان انجام بشه بهتره یا کلینیک؟

من دوست داشتم بیمارستان عمل بشم تا کلینیک  .بنظر خودم بیمارستان بهتر بود.

در مورد قرص هم یک هفته مونده به عمل من هر قرصی که میخوردم و قطع کردم و فقط قرص هایی که درمانی بود و دکتر دیگه ای برام تجویز کرده بود و میخوردم.

قبل عمل بهم یه قرص و یه شربت دادند که گویا برای بیهوشی بوده چون بعدش نذاشتن راه برم و تا در اتاق عمل که با ویلچر بردن دم اتاق عملم یه آقایی اومد گفت دست منو بگیر.گفتم خوبم خودم میتونم پاشم گفت نه بهت دارو دادند شاید سرت گیج بره دست منو بگیر تا دم اون یکی در باهام بیام.بعدم دوباره نشستم رو ویلچر تا خود اتاق عمل.

بعد کنار تخت که رسیدم گفت برو بالای تخت.تخت انقدر ارتفاع داشت باید میپریدم رو تخت.وقتی پریدم پرستارا گفت مراقب باش.خخخخخ گفتم خوبم نگران نباشین .دراز که کشیدم بهم وسایل دستگاه نمایشگر ضربان قلب و وصل کردند بعدم سرم و آمپول که زدن قشنگ لحظه بیهوشیمو یادمه.به محض زدن آمپول چشمام سنگین شد و خوابم برد.

من مشکل تپش قلب و اضطراب داشتم ولی اصلا قبل عمل نگران کننده نبود.کاملا حالم اوکی بود.تازه با پرستاراها گفتم و خندیدم.خخخخخ 

بنظرم روی فکرت کار کنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.من دفعه اولم عمل شدم اصلا ترس نداشتم فقط اتاق عمل خیلی سرد بود دست و پام یخ کرده بود پرستار دو تا پتو کشید روم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کوچیک بودن سوراخ های بینی و پوست ضخیم قدرت مانور پزشک و جمع کردن نوک بینی رو کم می کنه.من شنید ...

مرسی آمین جان از پاسخت. منم مشکلم فقط نوک بینیمه وگرنه اصلا عمل نمیکردم😕

بچه ها ب نظرتون جراحی توی بیمارستان انجام بشه بهتره یا کلینیک؟

عزیزم مهارت دکتر و تکنسین اتاق عمل و امکانات موجود جهت موارد اورژانسی مهمه . خیلی فرقی نداره . سخت نگیر . به نظرم این چند روز مونده تا جراحی رو با آرامش سپری کن و سعی کن خوراک خوب و مقوی داشتی باشی چون بعد عمل تا یه مدت خوب نمیتونی غذا بخوری 

من دوست داشتم بیمارستان عمل بشم تا کلینیک  .بنظر خودم بیمارستان بهتر بود. در مورد قرص هم یک هف ...

کاش میشد منو از توی ماشین نرسیده ب کلینیک بیهوش میکردن ک اصلا کلینیک رو نمیدیدم خخخخخخ. من دوبار سزارین کردم پدرم درومد مررررگ رو ب چشم خودم دیدم, حالا خیییلی میترسم و استرس دارم, کاش ب من دو سه تا قرص استرس بدن قبلش  

کاش میشد منو از توی ماشین نرسیده ب کلینیک بیهوش میکردن ک اصلا کلینیک رو نمیدیدم خخخخخخ. من دوبار سزا ...

اوه خدایا متاهل و دو تا بچه و این همه ترس.عزیزم قوی باش.سزارین قبول دارم بعضیا خیلی سختی میکشن با اینکه از طبیعی خیلی بهتره و درد زایمان و نمیکشی ولی بازم بعضی ها سرش خیلی اذیت میشن اما اذیت عمل سزارین بخاطر کلی بخیه و تغییرات جسمی هست بینی خیلی راحتره در مقایسه با عمل سزارین.لااقل دردش که اصلا درد به حساب نمیاد مخصوصا برای ما خانم ها.خخخخخ

در مورد بیهوشیم در مقایسه با عمل های دیگه بیهوشیش خوبه و اذیتی نداره.تنها عوارضی که من داشتم یه بار حالم بهم خورد که من بار قبلم اینجوری شدم یکیم ریزش مو داشتم که گفتن از عوارض بیهوشی که برطرف شد.

اگه فکر میکنی اضطراب داری دارو نخور گل گاوزبون بخور سعی کن موسیقی گوشی بدی نفس عمیق بکشی به عملت اصلا فکر نکن فکرش اومد تو سرت خودتو با کاری سر گرم کن.

من که مجردم میگم این عمل واقعا شوخی بود برام.خخخخ

اوه خدایا متاهل و دو تا بچه و این همه ترس.عزیزم قوی باش.سزارین قبول دارم بعضیا خیلی سختی میکشن با ای ...

کلا من خیلی ترسو هستم ههه,

ولی درکل درلداری خوبی بود کلی خیالم راحت شد ممنون  

بچه ها دکتر بصام چطوره؟من هنوز نتونستم دکترانتخاب کنم اگه اطلاعاتی دارید یاکسی بادکتربصام جراحی کرده ...

ببین من خودم یکی از گزینه های آخرم بصام بود . دکتر کم ریسک و خوبیه . خیلی با حوصله س . بیماراشم من با چندتاشون توی اینستا صحبت کردم واقعا راضی بودن . توی گروه های دیگه هم بد ازش نشنیدم . من خودم کارای بصام رو به قارونی ترجیح میدم اونم فقط بخاطر اینکه بصام به سلیقه من نزدیک تره . قارونی هم جزو کم ریسکاس . بازم اگر خواستی برو مطب با بیماراشون صحبت کن . کی میخوای عمل کنی ؟ 

سلام‌بچه ها من تصمیم دارم ماه بعد عمل کنم

ولی انقدر میترسم که با خوندن نوشته های بچه ها راجع بع عملشون‌دستام یخ میشه

بینی من‌فقط یکم قوز داره و انحراف داخلی داره، میترسم برم یوقت عمل کنم بهم نیاد،

چیکار‌کنم استرسم کم بشه؟؟؟

Lilypie Premature Baby tickers
ببین من خودم یکی از گزینه های آخرم بصام بود . دکتر کم ریسک و خوبیه . خیلی با حوصله س . بیماراشم من ب ...

هروقت دکتر انتخاب کنم  ولی هرچه زودتربهتر ،شماباکی عمل کردی؟

من بینیم قوزداره یه بینی طبیعی میخوام که به صورتم بیادنه خیلی بزرگ باشه نه خیلی کوچیک ومصنوعی

سلام به همگی  من چندصفحه آخرو خوندم ولی درباره یه دکتر چند تا نظر مختلف بود میخواستم لطفا نظر ...

سلام 

بی زحمت یکی هم جواب منو بده

کسی درباره دکتر نجات پور چیزی میدونه؟؟؟ 

میخوام طبیعی عمل کنم به نظرتون دکتر نجات پور خوب عمل میکنه؟؟ 

مرسی

هروقت دکتر انتخاب کنم   ولی هرچه زودتربهتر ،شماباکی عمل کردی؟ من بینیم قوزداره یه بینی طبیعی ...

گلم من هنوز عمل نکردم اما در نهایت رسیدم به دکتر جهاندیده . انشاالله بعد عاشورا می رم وقت عمل بگیرم. منم بینیم قوز داره و انحراف داخلی . میخوام یه بینی طبیعی باشه با یه قوس خیلی مختصر . 

سلام  بی زحمت یکی هم جواب منو بده کسی درباره دکتر نجات پور چیزی میدونه؟؟؟  میخوام طبیعی ...

سلام عزیزم . من چیزی در مورد ایشون نشنیدم و نمی دونم . امیدوارم دوستانی که ایشون رو میشناسن کمکتون کنن 

2810