2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

3 ساعت طول کشید تا این عکس و درست کردم .نیم رخ و سه رخ و تمام رخ بینیم 3 ماه و 9 روز بعد عملم و مقایسش با قبل عمل.

قشنگ ورم نوک بینی رو میشه احساس کرد.هر چقدر تیغه ورمش زود خوابیده نوک بینیم هنوز ورم داره.تو نیم رخ و تقریبا توی سه رخ قابل درکه.

3 ماه بعد عمل و مقایسه با قبل عمل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی. خیلی قشنگ شده, منم یه سرمیرم پیش قارونی. 

خواهش میکنم .من مدل بینی مد نظرم رو هم از اینستای دکتر برداشتم و هم عکس برادرمو بردم.خخخخ چون میخواستم بینیم شبیه بینی برادرم بشه چون اگه بینیم نمیشکست باید شبیه بینی اون میشد.توی طبیعی کارهایی که من انتخاب کردم دکتر ابیانه، سجادیان و محبی و قارونی بودن بقیه رو شناختی ندارم.

3 ساعت طول کشید تا این عکس و درست کردم .نیم رخ و سه رخ و تمام رخ بینیم 3 ماه و 9 روز بعد عملم و مقای ...

نگران ورم نوک نباش یکی از دوستای من دقیقا ورم نوک بینیش جوری بود که دو تیکه به نظر می یومد بینیش .یه مدت بالش بلند تر بگذار موقع خواب به نظر من خیلی موثر هست در کل بینیت خیلی خوبه و خیلی خوب ایراد گیری شده .مرور زمان بینی رو زیباتر هم می کنه من الان شده ۱۰ ماه و عینا تاثیر زمان رو می بینم.

نگران ورم نوک نباش یکی از دوستای من دقیقا ورم نوک بینیش جوری بود که دو تیکه به نظر می یومد بینیش .یه ...

ورم نوک بینی آره دیر میخوابه مثل اینکه چون تو عکس های فامیلمونم که بینیشو عمل کرده 1 سال طول کشیده تا ورمش خوابیده.فقط فرق بینی ما اینه که مال اون با ورم خیلی خوبتر بود الان که ورمش خوابیده بد شده.دکترش خیلی نوک بینیشو نازک کرده .امیدوارم مال من زیاد ورمش نخوابه یه کوچولو بخوابه بسه.

10 ماه انگار همین دیروز بود پست هاتو خوندم رفتم برا عمل  

ورم نوک بینی آره دیر میخوابه مثل اینکه چون تو عکس های فامیلمونم که بینیشو عمل کرده 1 سال طول کشیده ت ...

نگران نباش عزیزم مطمئنم ورم ها که کاملا بره عالی تر از عالی می شه.خودِ من تا حدود ۴،۵ ماه روی تیغه ی بینی جای قوزم خیلی کم برآمده بود همش استرس داشتم .دقیق یادم نیست کی بود که کامل رفع شد ولی اوج ورمش از ماه دوم تا بعد از ۳ ماه بود.ماه ۴ و ۵ کمتر شد و رفته رفته غیب شد .از انرژی مثبت به خودت و بینیت غافل نشو😙😙😙😙😙

می بینی چه سریع می گذره یادمه شب تاسوعا بود که قصد عملم حتمی شد پارسال همین موقع ها و دیگه جدی شدم و ...

آره واقعا.گاهی یادم میره بینیمو عمل کردم اون روزا خیلی زود میگذره دوباره که یکی یادم میندازه روز از نو روزی از اول.خخخخخ 

بچه ها ب نظرتون جراحی توی بیمارستان انجام بشه بهتره یا کلینیک؟

تفاوت چندانی نداره مگر اینکه شخص بیماری خاصی داشته باشه که نیاز به مراقبت مخصوص داشته باشه.که اگر حین جراحی اتفاقی افتاد امکانات کامل در اختیار پزشک باشه.

دوستان من رفتم پیش نادریان مشاوره، گفت عمل نکن چون سوراخای بینیت خیلی کوچیکه و پوستش ضخیم اگه عمل کنی مشکل تنفسی پیدا میکنی. در صورتیکه بقیه دکترایی که رفتم گفتن عمل کن. ولی من خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم☹ حتی اگه ده نفر هم بگن عمل کن وقتی یه نفر اینجوری بگه ادم میترسه

2810