2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
گلم من هنوز عمل نکردم اما در نهایت رسیدم به دکتر جهاندیده . انشاالله بعد عاشورا می رم وقت عمل بگیرم. ...

انشااله .منم اولین انتخابم جهاندیده بودولی بادیدن نمونه هایی که شبیه خودم بودمنصرف شدم فعلا

انشااله .منم اولین انتخابم جهاندیده بودولی بادیدن نمونه هایی که شبیه خودم بودمنصرف شدم فعلا

نمونه های مطبش رو دیدی یا توی پیجش ؟ من الان با چندتا از مریضاش در ارتباطم . دکتر باسوادیه و از همکارای فیروزگرش هم پرسیدم . کارش اوکیه . خود من از یه سری مدلای صاف و صوفش خوشم نیومد بعد دیدم اونا خواست خودشون بوده که صاف باشن . ولی همینکه انواع مدلاش رو گذاشته تو پیجش خوبه و اینکه از رو به رو عکس زیاد گذاشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رفتم پیش نادریان مشاوره، گفت عمل نکن چون سوراخای بینیت خیلی کوچیکه و پوستش ضخیم اگه عمل کن ...

سلام عزيزم من تازه عضو سايت شدم چون تازه تصميم به عمل بيني گرفتم ولي تو سرچي كه داشتم ميكردم جاي ديگه هم ديدم كه كسي پيش نادران رفته بود و دقيقا همين اتفاق براش افتاده بود  انقدر ترسونده بودتش كه يك هفته تمام گريه ميكرد! ولي پيش دكتر ديگه اي با موفقيت عمل كرده بود، بنظرم شما خيلي به حرفاي ايشون اعتماد نكن و پيش دكتراي ديگه برو 

خواهش میکنم .من مدل بینی مد نظرم رو هم از اینستای دکتر برداشتم و هم عکس برادرمو بردم.خخخخ چون میخواس ...

سلام عزيزم من تازه تصميم به عمل بيني گرفتم شما پيش قاروني عمل كردين؟ عكستونو ديدم خيلي طبيعي شده مباركتون باشه فقط اينكه خدانكرده مشكل تنفسي نداري كه نه؟ 

سلام عزيزم من تازه تصميم به عمل بيني گرفتم شما پيش قاروني عمل كردين؟ عكستونو ديدم خيلي طبيعي شده مبا ...

سلام

بله من پیش ایشون عمل کردم.مشکل تنفسی نه اصلا ندارم خدارو شکر.ممنون نظر لطفتونه.

الیکو جان قوس مختصر یعنی چی؟ یعنی بینی باید قوس داشته باشه بعد عمل

عزیزم قوس کاملا سلیقه ای هست . خود من دوست ندارم تیغه بینیم از وسط ابروهام صاف صاف بیاد پایین تا برسه به نوک بینی . دوست دارم هر چی رو به پایین میاد یه قوس خیلی کم داشته باشه نه زیاد . قوس زیاد بنظرم خیلی قشنگ نیست و خیلی هم بی خطر نیست چون تیغه رو باید بیشتر بتراشن . من خودم دوست دارم قوس ملایم باشه اصلا نوک بینیم سربالا نباشه و پره وسط بینیم هم سطح پره کناریا نباشه پایین تر باشه یه مقداری . بازم میگم همه اینا سلیقه ایه . شما مدل دلخواهتو انتخاب کن به دکترت نشون بده اگر به صورتت میومد و ریسک سلامتی نداشت حتما همونو برات در میاره

نمونه های مطبش رو دیدی یا توی پیجش ؟ من الان با چندتا از مریضاش در ارتباطم . دکتر باسوادیه و از همکا ...

نه عزیزم من نمونه های پیجش رودیدم فکرمیکنم دکتر خوبی باشه شما نمونه های مطب رودیدی؟

نه عزیزم من نمونه های پیجش رودیدم فکرمیکنم دکتر خوبی باشه شما نمونه های مطب رودیدی؟

این هفته می رم تازه . ولی چندتا. دوست پیدا کردم دوتاشون ده روزه عمل کردن و یکیشون هفته دیگه جراحی داره مدام در ارتباطم میبینم عکساشونو ازشونم پرسیدم گفتن نمونه های مطبش خیلی خوب بوده فقط یکی خیلی کوچیک بوده که میگفت خودم خواستم کوچیک بشه . ولی واقعا کم ریسکه . به نظرم یه سر مطبش برو . من رفتم اومدم حتما نتیجه رو اعلام می کنم 

سلام دوستان من میخوام تو اهواز بینیم رو عمل کنم اما هیچ دکتری رو نمیشناسم خودم اهوازی نیستم میشه کمکم کنین چندتا دکتر خوب بهم معرفی کنین و اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین مثلا اگه اهواز عمل کردین پیش کدوم دکتر بوده و چقد هزینه ش شده من میخوام هزینه ش در حد 4 ملیون باشه

سلام دوستان....کمکککککککککک

یک ماه و 3هفته س که عمل کردم....معمولا یک روز در میون چسبمو تعویض میکردم. دیشب تنبلیم اومد...گفتم فردا عصر که برگشتم از سرکار عوض کنم....

خلاصه شد دو روز....چسبمو کندم، چشمتون روز بد نبینه....بینیم حسابی ملتهب شده و تیکه تیکه قرمز شده روش...

فک کنم گند زدم.

شما هم این بلا سرتون اومده بود؟ دوباره کلی جوش هم زدم...خیییلی ناراحتم😭😭

سلام دوستان....کمکککککککککک یک ماه و 3هفته س که عمل کردم....معمولا یک روز در میون چسبمو تعویض میکرد ...

نگران نباش فاطمه جان موردی نداره ولی اگر قرمزی هو زیاد بود حواست باشه که حساسیت نداده باشه اگر زیاد بشه ممکنه دکتر بگه دیگه چسب نزنی

نگران نباش فاطمه جان موردی نداره ولی اگر قرمزی هو زیاد بود حواست باشه که حساسیت نداده باشه اگر زیاد ...

ممنون آمین جان. عجیب ورم هم کرده. گذاشتم چند ساعت هوا بخوره..

شب چسب میزنم دوباره...

2810