سلام بچه ها
من هفته پیش رفتم مطب دکتر بنیادی ، والا دارم به این نتیجه میرسم دکترایی که زیاد اسم در کردن والا فقط جهت تبلیغاته
من رفتم مطبشون و حدود دو ساعتی نشستم ، یعنیدریغ از یه کار خوب ، یعنی من از دختره میپرسیدم راضی هستی ، میگفت : به نظرت این بینی خوبه که من راضی باشم
یعنی من 4 تا بینی دیدم هیچکدوم اصلا خوب نبودن فقط یکی بود اونم دو ماه از عملش میگذشت و فعلا ورم داشت که میگفت راضیه
ولی اون 4 تایه دیگه چندین ماه از عملشون گذشته بود ، و وقتی ورمش رفته بود نوک بینیشون قلمبه شده بود واسه یکیشون بینیش کشیده بود وا سه یکی دیگهشونم یه سوراخ بینیش کج بود و
اصلا جالب نبود در کل (راستی ویزیتش رایگانه ولی خیلی دیر وقت ویزیت میدن)
والا یا شانس من بود تو دو ساعت اینارو دیدم ، اخه پس چرا اینقدر تعریف میکننن . والا آدم میمونه چیکار کنه
از طرفی بعدش رفتم پیش دکتر نجات پور ، اصلا قرار نبود ویزیت بشم ، چون به اندازه کافی ویزیت شدم پیشه دکترای مختلف ، وقتی نشسته بدم کاراشونو ببینم دیدم همه مدلا تقریبا خوبن و تر و تمیزه و تصمیم گرفتم .ویزیت بشم ، این دکترم مثه دکترایه قبلی که ویزیت شدم کلا زد بینی منو ترکوند که چقدر پرکاره و .... در کل بینیهاش بد نبود . قراره حالا برم دوباره مطبش نمونه کاراشو ببینم
بچه ها شما نظرتون در مورد نجات پور چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟