2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عسل جان من الان س ماهو ده روزه عمل کردم ولی روزی ک گچو باز کرد زد ت ذوقم لونقد بزرگ و قلمبه و دراز بود از ماله خودم پنج برابر بزرگتر گفتم وای دکتر این چیه گفت بینیت خ قشنگه الان ورم داره تحمل کن بعداز ی هفته کم کم مرمش فروکش کردو هر روز ی جایش تعغیر میکرد هر سری ک چسب باز میکنی عکس بگیر تعغیرشو متوجه میشی، تازه نوک بینی من ی حالت صاف رو ب بالا داشت ولی کم کم قوس گرفت و عروسکی شد خخخخخ من طبیعی میخاستم ولی خدایش ت دوماهه اول فک میکردم نوک بینیم صافه کم کم رفت بالا همش نگران بودم ک پاینه ولی ب قول امین جان ک بم گفت مال ت میره بالا همونطورم شد فک کنم آمین بم گفت 

ببین تحمل کن و صبر کن هنوز خ زوده برا قضاوت تا شش ماه تمام در حال سورپرایز شدنی قول میدم 

اگرم قرینه و اینا نبود مثلن ی طرفش بیشتر ورم داشت اونطرفش کمتر نگران نباش کلن ورم بینی همش ب هم نمیخابه هر سری ی جاش فروکش میکنه نترسی بگی کجه ی قرینه نیست 

واااااای چقد حرف زدم 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

اینم واسه حسن ختام تقدیم میکنم ب خودش ک فقط خودم میدونم کیه خخخ

سلام بچه ها خوبین

اوووووووووووف این ورژن و عوض که کردن دیگه بچه ها کم میان اصلا باید بگم دیگه نمیان درهرصورت من فردا عمل دارم بچه ها اگه بلدین ایت الکرسی بخونین برام اگرم بلد نیستین 5تصلوات برام بفرستین بینیم اکی شه و خوشگل دوست جونا

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام دوستان من بعد ماههااا اومدم نی نی سایت تا کمک بخوام میشه بهترین جراح بینی مشهد رو بهم معرفی کنید

بجز اینا

نعیمی

پورصادق

بخشایی

افشار

کشاورزمنش

خدیوی

جز اینا دیگه کی معروفه؟

راستی نظرتون راجب میمنه و خدیوی چیه؟ بینیم استخونیه و نمیخوام فوقه طبیعی درار دوس دارم یکممم فانتزی باشه کیو معرفی میکنید؟ مشکل تنفس و صدا نداشته باشه چون اولویت داره به همه چی.. هزینشم از 7 بالاتر نشه مرسییی

سلام بچه ها

من هفته پیش رفتم مطب دکتر بنیادی ، والا دارم به این نتیجه میرسم دکترایی که زیاد اسم در کردن والا فقط جهت تبلیغاته

من رفتم مطبشون و حدود دو ساعتی نشستم ، یعنیدریغ از یه کار خوب ، یعنی من از دختره میپرسیدم راضی هستی ، میگفت : به نظرت این بینی خوبه که من راضی باشم

یعنی من 4 تا بینی دیدم هیچکدوم اصلا خوب نبودن فقط یکی بود اونم دو ماه از عملش میگذشت و فعلا ورم داشت که میگفت راضیه

ولی اون 4 تایه دیگه چندین ماه از عملشون گذشته بود ، و وقتی ورمش رفته بود نوک بینیشون قلمبه شده بود واسه یکیشون بینیش کشیده بود وا سه یکی دیگهشونم یه سوراخ بینیش کج بود و

اصلا جالب نبود در کل (راستی ویزیتش رایگانه ولی خیلی دیر وقت ویزیت میدن)

والا یا شانس من بود تو دو ساعت اینارو دیدم ، اخه پس چرا اینقدر تعریف میکننن . والا آدم میمونه چیکار کنه

از طرفی بعدش رفتم پیش دکتر نجات پور ، اصلا قرار نبود ویزیت بشم ، چون به اندازه کافی ویزیت شدم پیشه دکترای مختلف ، وقتی نشسته بدم کاراشونو ببینم دیدم همه مدلا تقریبا خوبن و تر و تمیزه و تصمیم گرفتم .ویزیت بشم ، این دکترم مثه دکترایه قبلی که ویزیت شدم کلا زد بینی منو ترکوند که چقدر پرکاره و .... در کل بینیهاش بد نبود . قراره حالا برم دوباره مطبش نمونه کاراشو ببینم

بچه ها شما نظرتون در مورد نجات پور چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عسل جان من الان س ماهو ده روزه عمل کردم ولی روزی ک گچو باز کرد زد ت ذوقم لونقد بزرگ و قلمبه و دراز ب ...

مرسی عزیزم از حرفاااات...حق با شماست یکم بهتر شده ولی همچنان ورم ی سمت بیشتره ک باعث میشه نامتقارن بنظر بیاد، و جلوشم انگار خیلی پهنه ندوس :(

بدتر از همه عروسی دعوتم، با این قیافه چجوری برم  الان ۱۸ روز شده، وای چ زود گذشت!:|

2810