2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من سال 93 عمل کردم فقط از تجربم میگم پیش هر کی میخواین عمل کنید خیلی تحقیق کنید و تنفس تنفس خیلی خیلی مهمه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا اون نمونه هایی که دیدی همش ورم نبود اکثرشون گنده میمونه سجادیان خیلی تنبله اینایی رو هم که قبل عمل میگه بعد عمل میزنه تو سرت میگه من بهت گفته بودم به منم گفته بود سر بالا میکنن قوس میدم جمع میکنم از کنار ولی پهن تر شد بینیم سر بالا هم نکرد همون زاویه ای که قبل عمل بود قوسم نداد یه قوزم برام کاشت که انگار امضای کاراشه نمونه های پیجشو ولش کن مثلا خوباشه اینا اونایی که تو استوری میذاره رو ببین تازه بعد عمل به قول خودش فیبروز میده از اونی که تو استوری هم هست گنده تر میشه کاش بیشتر تحقیق و دقت کنی
مری بینیت خیلی خوب شده دختر غر چیو میزنی آخه اصلا برجستگی نمیبینم برجستگی من کاملا واضحه به نظر من فشار و ماساژ دادن بدترش میکنه سجادیان به منم گفت قوزتو فشار بده ولی انگار بدتره تو پیج دکتر افلاکی خوندم فشار و سفت چسب زدن بدتر باعث استخوان سازی میشه
سمیرا جان منم بهت گفتم اگه بتونی تحقیق کنی و مطبای بیشتری بری خیلی بهتره
مطب طاهریان رو روزی که من رفتم نسبتا شلوغ بود و چند نمونه هم از عملاشونو دیدم که همشون راضی بودن و بینیاشونم خیلی خوب شده بود و بعضیاشون خیلی هم تغییر کرده بودن(عکس قبل عملشونو دیدم)یه عالمه هم آلبوم داره که من تا نوبتم شه نشستم چنتاشو دیدم و اکثر بینیا هم از لحاظ قرینگی که خیلی بودن و نیمرخا هم قوسایی که داده بود عالی بود؛اونروز من ناراضی ندیدم اما چندروز بعدش که یکی از دوستام رفته بود مطبشون چنتا ناراضی دیده بود که مشکل تنفسی داشتن!!البته هر دکتری ۱۰۰% بدون ناراضی نیست اما تنفس بعد از عمل خیلیییی مهمه!!
من توی مطب گردیام ناراضی از دکتر میلانی ندیدم فقط خودم سبکشو خیلی نپسندیدم
دکتر نادریان هم تا اونجایی که اطلاع دارم ناراضی نداشت البته مثل اینکه اینجا چن نفر باهاش عمل کردن ناراضی بودن
دکتر ابیانه هم من کارای اینستا و سایتشو دیدم خیلی خوشم اومد روزی که مطبش رفتم یه ناراضی دیدم؛دوستمم بعدا چنتایی دیده بود و اینکه چن نفر از مراجعاش گفتن دکتر دیگه خیلی به بینی قوس نمیده تا طبیعی تر شه اما نمونه های سایتو اینستاشون خیلی قوس بینیاشون عالیه که البته مربوط به قبل هستش
دکتر بنیادی هم خودم ناراضی ندیدم نشنیدم کسی هم ناراضی باشه فقط طراحیشو دوست نداشتم
دکتر یحیوی مطبش نرفتم چون شنیدم ناراضی داره به هرحال دکتر خوب زیاد داریم فقط باید وقت بذاری و بهترینشو انتخاب کنی گلم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
اخ سوگلی نمیدونی ایقد دوس دارم برم مطب گردی ک نگووووو ولی کووو وقت کی منو ببره اخ ک دارم خل میشم دیگ همین دکتری ک شما پیشش عملی کردی دکتر قارونی گفت بینیت رو تا حدودی میتونم جمع کنم برات دلم میخاد برم مطبش ببینم چی میگه وقت نمیکنمم امشب حتما با شوهرم صحبت میکنم ی سر ببره منو پیشش کاش تو تهران یکی رو داشتم ی دوست ک هر جا میخاستم برم منو ببره با هم باشه واقعا غربت خیلی بده فقط خودمم وشوهرم
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810