2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

من مشکل پلیپ دارم. بینیم یه انحراف جزیی داره ولی گوشتی نیست.غضروفیه. میخوام هم مشکل تنفسیم حل بشه هم زیباییش رام مهمه. میترسم عمل کنم خراب بشه صورتم.خیلی استرس دارم

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

راجع به خود عمل به نظر من کسی که بینیش مشکل واضح داره عمل کنه بعدا صددرصد راضیه واسه چیزای جزئی زیر تیغ نرید.راجع به دکتر خودم من مدل کاراشو پسندیدم و دل رو به دریا زدم قبل از عمل اصلا ازش ناراضی ندیده بودم ولی بعد از عمل ناراضی کم ندیدم  یکی از دوستای خودم متاسفانه از لحاظ تنفس مشکل پیدا کرده البته کلا دکتر خوبیه خرابکار نیست و من به جز اون موردی گفتم شخصا مشکل تنفسی ندیدم تو کاراش .خلاصه می خوام بگم که جراحی ریسک خودشو داره دکتری هم که همه ازش راضی باشن وجود نداره باید گشت دکتر کم ریسک پیدا کرد.امیدوارم همتون سلامت و موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به خود عمل به نظر من کسی که بینیش مشکل واضح داره عمل کنه بعدا صددرصد راضیه واسه چیزای جزئی زیر ...

ممنونم آمین عزیز

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
من مشکل پلیپ دارم. بینیم یه انحراف جزیی داره ولی گوشتی نیست.غضروفیه. میخوام هم مشکل تنفسیم حل بشه هم ...

اگر با ظاهرت مشکل نداری خوب دستش نزن البته وقتی کسی ازم می پرسه و من اینو می گم مامانم می گه خودت خوشگل شدی بقیه رو منصرف می کنی.راستش منم خیلی وسواس داشتم الان همش با خودم می گم کاش ۱۰سال پیش عمل می کردم ولی بینی مرکز صورته تودیده نمی دونم اگر خوب نمی شد چی کار می کردم کار پر استرسی هست

آمین جان.. خیلی ممنونم که اومدی و نظرتو نوشتی   درخصوص جوش صورت بعد ازز جراحی چیزی یادتون میاد ...

دقیقا به تایید حرف آمین...حتما دکتر پوست قبل از عمل برین چون خود نشستن صورت و چرب شدنش باعث بسته شدن منافذ پوست و مستعد شدن پوست برای جوش میشه.

مارک کرم و ژل شستشوی صورت و ضد جوش هم زیاده از قیمت 10 تومن هست تا 200 تومن که هر کدوم یک کاربردی داره و متناسب با بودجتون تهیه کنید.

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین ...

سلام.امین جان یعنی اول صورتتو با ژل لامنین پاک میکردی بعد کلیندا مایسین میزدی؟

دماغت بعد عمل عالی شده فکر کنم کلی قیافتو تغییر داده مبااااررررکه عزیزم

بله خیلی تاثیر مثبت داشته ولی جالبه بدونید کسایی که نمی دونستن من عمل کردم فقط متوجه می شدن که عوض شدم بعضیا متوجه جراحیِ بینی نمی شدن یکی فکر کرده بود لب و گونه ام رو کاری کردم😎😎😎😎😎

البته اینم بگم اینایی که دکتر به من داده به خاطر پوست چرب و مستعد جوش خودمه ها اگر بیس پوستتون خشک هست ممکنه بهتون سازگار نباشه من خواستم تجربه ی خودمو بگم شاید به دردتون بخوره

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین ...

امین جان این لامنین که میگی به شکل تیوپیه یا پمپیه واینکه بعد مالیدن روی پوست با آب میشوری صورتتو یا فقط صورتتو با پنبه و لامنین ماک میکنی و روی پوست میمونه؟آخه منم اینو خریده بودم ولی تو جعبش راهنمای استفاده نداره پمپیه مال من دنبال یکی میگشتم استفاده کرده باشه

امین جان این لامنین که میگی به شکل تیوپیه یا پمپیه واینکه بعد مالیدن روی پوست با آب میشوری صورتتو یا ...

عزیزم پمپیِ صورتتو آب می زنی بعد از ژل کف دستت می زنی بهم بمال تا کف کنه خیلی هم کف نمی کنه بعد بمال به صورت خیس و آخرش بشور صورتتو بهترِ دور چشمات نزنی چون لایه بردار داره

2810