2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

دوباره سلااااام

خانما دکتر عراقی رو کسی میشناسه؟ آمل هستن. 

کسی کاراشو دیده؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کسی چیزی میدونه درمورد 

دکتر عراقی

دکتر خطیبی

دکترموسوی

و دکتر محرابی 

لطفا راهنماییم کنه و اطلاعاتشو دراختیارم بذاره.

ممنون میشم ازتون.

همشون شمال هستن.سه تای اول آمل و دکتر محرابی ساری

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

سلام بچه ها من اتل و بخیه رو باز کردم

فکر می کردم نوک دماغم گرد و قلمبه شده اما نوک تیز از آب دراومده

قوس هم داره

شبیه سنجاب شدم   

خدا رو شکر فعلا راضیم مشکل خاصی نداره

شما رو جای بخیه چی زدین؟ 

ازش پرسیدم گفت یک ماه بعد شروع کنم به زدن پمادی که معرفی کرد

الان اومدم خونه دیدم جای بخیه هام قرمزه و پوستش رفته

چیزی لازم نیس بزنم؟ آ د یا چیز دیگه؟ بذارم به حال خودش

سلام بچه ها من اتل و بخیه رو باز کردم فکر می کردم نوک دماغم گرد و قلمبه شده اما نوک تیز از آب دراوم ...

به به عزیزم مبارکه چه خوب که راضی هستی.پره هاتم بخیه خورده؟برا رد بخیه کنتراتوبکس معجزه میکنه خودم استفاده کردم.

به به عزیزم مبارکه چه خوب که راضی هستی.پره هاتم بخیه خورده؟برا رد بخیه کنتراتوبکس معجزه میکنه خودم ا ...

مرسی قربونت برم  

نه من فقط بین دو تا سوراخ بینیم بخیه خورد

از الان شروع کنم؟ 

من یه جراحی شکم داشتم دکتر گفت از روز دهم استفاده کنم دکتر خودت چی بهت داده گفته از کی شروع کن؟

گفت بعد از یک ماه

به من استراتامد معرفی کرده

الان پس هیچی لازم نیس بزنم؟ پوستش رفته و قرمزه

اوه اوه چه گرونه این استراتامد 105 تومن بچه ها قبلا اوریاژ معرفی کرده بودن قیمت اونو کسی میدونه؟&nb ...

کنتراتوبکس ۷۵تومنه سایز کوچیکشم۴۵فکر کنم ولی همونو که دکترت گفته بزنی بهتره یا لااقل از دکترت بپرس بعد پمادتو عوض کن

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین ...

ممنون آمین جان...چه جالب..منم امروز رفتم دکتر پوست..

پوستم چربه ... ژل کلیندا مایسین داد...

سلام بچه ها من اتل و بخیه رو باز کردم فکر می کردم نوک دماغم گرد و قلمبه شده اما نوک تیز از آب دراوم ...

مبارکهتون باشه.ورم ندارین اصلا؟چقدر خوب از الان قوس بینیتون مشخصه.

من هفته اول تتراساکلین زدم و آ-د

هفته دوم چیزی نزدم 

هفته سوم کرم contractubex رو زدم مارک اوریاژم داشتم خونه ولی اینو کسی بهم گفت بگیر خریدم.راضی بودم البته من خیلی مراعات کردم که جاش نموند.

مبارکهتون باشه.ورم ندارین اصلا؟چقدر خوب از الان قوس بینیتون مشخصه. من هفته اول تتراساکلین زدم و آ-د ...

مرسی عزیزم

ورمم به تدریج کم شد

والا به نظر خودم کلا فقط قوسه   شاید واسه من که تازگی داره اینجور به نظرم میاد

پس منم همون آ د رو می زنم فعلا   مرسی

ورمم به تدریج کم شد. صورتم خیلی کم شده ورمش. بینیم اما طبق گفته دکتر هنوز ورم داره خودم که چون شکل نهاییشو نمی دونم متوجه نیستم. فقط می فهمم که از بالا تیغه ش خیلی باریک شده نسبت به قبل. حس عجیبیه وقتی دست می زنم و اون حجم قبلی دماغم نیست! اما پایینش تقریبا همون اندازه ی قبله ، که گفت ورم داره و کوچیکتر می شه. گفت الان تو اوج ورمشه. در صورتی که من شنیده بودم وقتی گچ برداشته می شه فرم اصلی بینی مشخص می شه. حالا باید ببینم تو چند روز آینده بیشتر ورم می کنه با چسب یا نه

2810