2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری جان بینی من استخوانی بود با یه قوز بزرگ که دلیل اصلی عملم بود. بینیم خیلی بزرگ نبود البته خیلیم کوچیک نبود ولی نامتقارن بود سمت چپم بزرگتر بود.واسه عکس قبل عمل هم باید بگردم الان مسافرتم ولی بعدا می گذارم.

سلام به همگی. 

دوستان شما میددونین دکتر ابیانه هزینه عملش چقد میشه؟و اینکه توو شمال مثلا آمل و ساری دکتر خوب سراغ دارین؟ ازدکتر موسوی چیزی شنیدین؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

سلام به همه دوستان

کسی تجربه عمل بینی گوشتی با دکتر یوشی رو داشته؟

یا کلا از نوع عمل های ایشون اطلاعی دارین.

ممنون میشم کمکم کنید.

اثر انگشتانمان از قلبهایی که لمسشان کرده ایم هرگز پاک نمی شوند.

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین یک درصد داد که شب وصبح بعد از شستن صورت با ژل شستشوی لامنین به صورتم می زدم که استفاده از هر دوشون چربی پوست من کنترل کرد و پوستم بعد از عمل از قبلش بهتر شد

سلام به همه دوستان کسی تجربه عمل بینی گوشتی با دکتر یوشی رو داشته؟ یا کلا از نوع عمل های ایشون اطل ...

عزیزم تو تاپیک های قبلی که توسایت بود من ازشون بد شنیدم ولی هیچ اطلاعات دیگه ای ندارم

عزیزم الان شنیوم ۶۵۰۰ شده هزینه شون

مرسی عزیزم.بنظرت من که شمال هستم بیام تهران برای عمل یا همینجا یه دکتر خوب پدا کنم؟دکتر خوب توو شمال نمیشناسی؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
مرسی عزیزم.بنظرت من که شمال هستم بیام تهران برای عمل یا همینجا یه دکتر خوب پدا کنم؟دکتر خوب توو شمال ...

من دکتر نمی شناسم توشمال ولی شنیدم اونجا هم دکترای خوبی داره عزیزم در این مورد باید شرایط خودتو در نظر بگیری حداقل یک هفته باید بمونی هر جا بری

2810