2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کسی دکتر حمیدرضا کریمی یا حمیدرضا مفرد یا رضا ساریخانی عمل کرده کدومشون بهتره ؟

دکتر مفرد همونه که کرجه دیگه؟ کارش بد نیست . اما دکتر ساریخانی جزو لیست دکترهای پر ریسک هست

دکتر مفرد همونه که کرجه دیگه؟ کارش بد نیست . اما دکتر ساریخانی جزو لیست دکترهای پر ریسک هست

مرسی عزیزم.اره همون کرج .پس کی خوبه  شما خودت با کی عمل کردی

کسی پس چرا دکتر کریمی نمیشناسه  

منم بالاخره عمل کردم خیلی هم راضی ام . استرسمم الکی بود . پس الکی استرس نداشته باشین چهره جدیدم زود بهش عادت میکنین.

بسلامتی مبارک باشه! کی عمل داشتین شما؟ با کی؟ منم تو دوهفته اینده میخوام وقت بگیرم خیلیییییی میترسم از نتیجه هی امروز فردا میکنم:(  

سلام دوستان منم بالاخره بعد 4 سال بینی مو دو هفته پیش عمل کردم و خداروشکر تا الان راضی ام. مشهد پیش دکتر پورصادق

فقط یک سوال دوستام میگن نباید بخندی فرم بینیت خراب میشه درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟ آخه من همش در حال خندیدنم خیلی ترسیدم

سلام دوستان منم بالاخره بعد 4 سال بینی مو دو هفته پیش عمل کردم و خداروشکر تا الان راضی ام. مشهد پیش دکتر پورصادقفقط یک سوال دوستام میگن نباید بخندی فرم بینیت خراب میشه درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟ آخه من همش در حال خندیدنم خیلی ترسیدم

مبارکه عزیزم، میگن لپتو بگیری بهتره ظاهرا!:|

سخت نبود؟؟؟؟منم مدت زیادیه تو ترسم میخوام وقت بگیرم هر هفته میگم هفته بعد  

امین جون من 20 اذر عمل کردم عکس توی گوشیم دارم چه جوری باید بزارم ؟

مبارکه عزیزم، با کی عمل داشتین؟ اره عکس بزارین خیلی کمک میشه ب همه! عالیه

موقع نوشتن ایکونای بالارو ببین اضافه کردن تصویر داره عزیزم 

سلام خانم ها خوبین چقد نی نی سایت بد شد اصلا نمیتونم بهش عادتت کنم الانم از مجبوری اومدم ببینم چخبره چیکار میکنید 

من بیست سوم عمل دارم خیلی استرس دارم ماش زودتر برسه

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810