2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
من به عنوان کسی که از سال ۸۹ تو فکر این کارم ومی ترسیدم مهمترین نکته پسندیدن سبک یه دکتر هست دکتر اینستا وسایت داره می تونید چک کنید و مطب هم سر بزنید حتما .اینا میتونه تو تصمیم گیری تون موثر باشه
سوگلی جان شما وقتی سرما می خوری بینیت کیپ و پر می شه حس تو دماغی بودن بهت دست نمی ده این غیر عادیه از نظر شما؟
من منظورم این بود که وقتی جراحی می کنی چون به طور عادی فین نمی تونی بکنی به خاطر پر بودن بینی ممکنه گاهی این حس براتون ایجاد بشه نه اینکه مدام تو دماغی حرف بزنید و عادی باشه بچه ها اون اوایل می ترسن یهو می گن وای امروز تو دماغی شدم چرا این نباید نگرانشون کنه با شستشو رفع می شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام مریم منم ت دوماهگی ورمش هرروز میخابید ولی یدفه ک بازش کردم کلی روی قوسه بینیم ورم کرده بود و ترسیدم بعدم من هپوزم تنفسم سخته بازم کیپ میشه بعداز دوماهو چند روز ولی از اخرین باریک باز چسب زدم بهتر شده ورمش قبلش ححموم رفتم اب داغ بود اون چنددوزم ابریزش داشتم خ ب دستمال دستکاریش کردم فک میکنم ورم مال اون بود حالا یکشنبه بذم مطب ببینم دکتر چ میگه امین جان میشه ماساژو یاده مام بدی خاهر بعدم اره منم جای بخیم هم ورم داره هم حالت قلمبه و افتادست این طبیعیه ایا
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
چقدر بحث کردید بچه ها شنونده باید عاقل باشه و خودش بره از نزدیک ببینه نمونه هارو بر اساس حرف دیگران نمیشه تصمیم گرفت که من الان ۴۵ روز میگذره از عملم ورم دارم زیاد چون رعایت نکردم ترشی و لواشک و آلو خوردم شمال بودم یکمم با گوش پاکن توشو انگولک کردم حالا فردا برم مطب ببینم دکتر چی میگه نگرانم راستش که این ورم نباشه و همین جور توپول بمونه سوالم اینه قوس بینی یعنی همون تیغه هم ورم میکنه؟ کی رخ اصلی رو میشه دید؟
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام باران جان بحثم چیز دیگری بود به بیراهه کشیدنش هرچند چندان هم مهم نیست.کلا الان همه جای بینیت ورم داره بستگی به بدنت مراعات کن آب کرفس باسیب یا هویج خوبه بخوراگر ورمت تجمع آب میان بافتی باشه خیلی کمش می کنه .معمولا بعد از ۳ ماه تا حدودی بینی خودشو نشون می ده ولی دکترا خصوصا تمام رخ رو که بیشتر ورم رو نشون می ده تا یک سال می گن صبر کنید .
سلام
بچه ها ت رو خدا دیگ بحث نکنید دوست باشید
امین وقتی چسبو در اوردم بعدش کی بازم بزنم
میگن بعداز دوماه فقط شبا بزنی بهتره درسته
ی کم توضیح میدی من دسترسی ب دکترم ندارم رفته سفر هنوزم نیومده
هرچی میدونی بم بگو لطفن
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
فلفل جان اگر دکتر گفته ۲ ماه بعدش دیگه نزن والا دکتر به ما گفته بود ۳ ماه شب وروز و ۳ماه فقط شب .چسب شب هم فقط اون چسب که روی نوک وپره های بینی قرار می گیره هست .دکترت کی بوده فلفل
2810