2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جان درسته ولی نگارین ماله بیشتر از یک سال پیشه خوب اکثرا دیگه نمی یان همین رفتن تو تل گرام هم مزید بر علت شده .من موافق حضور بچه ها اینجا هستم خیلیای دیگه هم بعد از ما از اینجا استفاده خواهند کرد .
سلام دوستای گلم خوبین؟سال نو همگی مبارک باشه انشاالله که سال خیلییییی خوبی داشته باشین پر از سلامتی و شادی❤😍
دریا جان آیدی ت ل گ ر ا م م MissMahroo هست عزیزدلم هرسوالی داشتی درخدمتم فقط تا چندروز آینده بیشتر ت ل گ رام ندارم گلم راجع به دکتر بنیادی هم پرسیده بودی من مطبشون رفتم خیلیم شلوغ بود،چندتا از کاراشونم دیدم اما فقط یدونشو خوشم اومد،نه اینکه بقیه ش بد باشه اما با سلیقه من جور نبود و بعد اینکه طراحیم انجام میدن واسه من که طراحیشون افتضاح بود اما یه آقایی قبل از من رفتن واسه اوشون خوب بود البته بینی اون اقا هم مشکلی نداشت فقط نوکش افتادگی داشت
اما از لحاظ علمی خیلی دکتر باسوادی بودن مشخص بود کاملا سمیرا جان خوبی شما عزیزم؟دیگه تصمیمتون نهایی شد با دکتر قارونی؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
فلفل جان اصلا قابل عکس گذاشتن نیس!بذار بهتر بشه میذارم حتما.راستی دوستان چند روز پیش رفتم پیش دکترم ورمشو دید تعجب کرد.والا تو مطبش همه خوب بودن فقط من نمیدونم چررا اینقدر ورم دارن.دکتر گفت یعضیا ورمشون زیاده و اصلا چیز غیر طبیعی نیس.باز یه امپول دیده نوشت واسه ورم باید دو هفته دیگه بزنم.بعد گفتش که ماساژش بدم بینیم رو.شماها کسی بوده دکتر بهش ماساژ یاد داده باشه؟من میترسم زیاد ور برم باهاش.خودش گفت دو تا انگشت بزرگت رو میذاری رو دو طرف بینی و فشااااار میدی.خودشم فشار میداد مرده بودم از درد.همون روز که مساژش داد واقعا ورمش کمی خوابید ولی روز بعدش گه از خواب بیدار شدم برگشت مثل قبل
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
مهربانو کلا مقایسه فایده ای نداره بهتره طب برید سر بزنید و کلا سبک دکتر رو ببینید می پسندید یا نه برخلاف اونچه که من قبل از عملم شتیدم دکتر هم ناراضی داره بعضیاشون هم واقعا مشکل دارن حتی به ندرت مشکل تنفسی البته این مساله برای همه دکترا هست وشما دکتری رو پیدا نمی کنید که هیچ مشکلی نداشته باشه و همه راضی باشن
2810