2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهک جون واسه هر سمت چه مقدار باید خالی بشه؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خورشید جون شما سرتو بالا میگرفتی؟من نمیدونم چرا خوب نمیتونم تو بینیم اسپره کنم.حس میکنم هیچی توش نمیره و همچنان بینیم کیپه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اره عزیزم باید بالا بگیری ، هرچی سرو پایین بگیری بینی بیشتر ورم میکنه٠من اوایل میدادم کسی واسم بزنه اما الان دراز میکشم اینه رو میگیرم جلوی بینیم که دقیق بزنم ٠بینی بعد العمل از داخل ورم میکنه حس میکنی کیپ شده،خوب میشه اونم٠رها جون چند روزه عمل کردی
دختر آفتاب مبارکه قبلا هم گفتم عمل با دکتر کامیابی خیلی سخته. مخصوصا هفته اول اینقدر اذیت میشی که حس پشیمونی میاد سراغت من مریضاشو میدیدم و همه حالشون بد بود و پشیمون بودن ولی خوب میشه
دختر آفتاب منم چن روز اول خیلی از چشام اشک میومدوطبیعیه نگران نباش.
2810