2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها نزدیک یک ساله تاپیک نیومدم . بیشتر از یک ساله با دکتر یزدانفر عمل کردم .خدارو شکر به صورتم میاد و کاملا طبیعی شده و اتفاقا خیللللیییی چهره م فرق کرد و خوب شد. فقط سایزش رو خودم خواسته بودم و یه جورایی خواههههش کرده بودم دست نزنه و خیلی استرسی شدم طبیعی خواستم.صورتم جا داشت ظریف تر شه بینی م ولی خدارو شکر راضی ام وانشاله همه عمل های موفق داشته باشید. (روزای نوستالژیک عجیبی رو یادم آورد تاپیک :)))
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
آرشین لطفا پیشنهاد دوستی من رو قبول کنید چندتا سوال دارم راجع به دکتر سامی. بینی شما گوشتی یا استخونی بود؟ ارتفاع بینی شما رو کم کرد؟
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
شرح مطب گردی های من دکتر کوچک زاده..همین که متوجه شدم جراح پلاستیک هستن همینکه نمونه دوماهه دیدم فرم نداشت چطوری بگم صاف تیغه و پره ها بدون فرم چسبیده بود به صورت و دستمال دستش بود و مدام حالت آلرژی اینا بود انگار خوشم نیومد ولی خودش خ راضی بود سه نفر هم با گچ بودن فوق العاده پر پر ورم اصلا قادر به صحبت کردن نبودن و چشما کاسه خون و کبود منم مشاوره نشدم برگشتم درسته مهم نتیجه عمل هستش،ولی برا من دوران نقاهت راحت هم مهمه یه نفر هم که اومده بود مشاوره همونجا غش کرد دکتر اومد بالای سرش دیدم جوون بود
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
دکتر یحیوی ایران نبودن ولی سه نمونه گچ رو دستیارشون برداشت خ خوشم اومد و زیبا و ظریف بدون قوس بودن حالشون هم عالی خوب بودا خودشون هم گچ بردلشت دیدن راضی بودن یکیش فقط از بغل بخیه داشت بخاطر اینکه سوراخ کوچک شه اونا اصلا نه زیر نه بغل بخیه نداشت میگفتن از داخل چون لازم نبوده سوراخا کوچیک شه به چندتاشون گفت سه روز دیگه بیاین تلق فیلم تو بینیتون گذاسته درارم و چسب زد تا سه روز بعد دیگه خودشون چسب رو عوض کنن
دکتر سجادیان
سر بینی ها گرد بزرگ و پر ورم از یکی پرسیدم اومدی عمل کنی گفت دوماهه عمل کردم
یکی دیگه تیغه باریک کرده بود ولی به پره ها دست نزده بود که بنظرم پهن بود به منم کلی گفت الرژیت بدتر میشه پره بالا پایین خوب نمیشه فقط،تیغه باریک میشه ارتفاع کم میکنم سرش جمع میشه و گفت بینیت کوتاه سربالا هست نه میتونم سربالاش
کنم نه کار زیاد روش میشه کرد قوس هم نمیشه داد پهن دیده مبشه و سی درصد تغییر میکنی وکلا نظرم نه خودش نه نمونه ها جلب نکرد
دکتر خودشون هم مو کاشته بودن
خانم دیگه بودن گفتن چون خودم خ تاکید کردم طبیعی و فقط قوزم برداره بعد عمل قوز بینیم کامل رفع نشد که خودشون قبول کردن و فقط هفتصد هزینه بیمارستان دادم و عمل دوم برام کردن عمل اولشون هم ده ماه پیش بوده با خودشون ولی چسب داشت و چند روز عمل شده بود
سلام آنکارنینا جان مرسی که شرح مطب گردیت رو برامون گذاشتی. راستش خیلی مشتاق بودم ببینم نظرتون راجع به دکتر کوچک زاده چی بوده چون من تعریفش رو شنیده بودم میخواستم ببینم واقعا اینطوریه که مثل اینکه ....!! هزینه های دکتر یحیوی چطور بود؟
2810