سلام آمین جان از من مشکل بینیم را پرسیده بودید . مشکلم اینه که فقط بینیم کوتاه شده و کمی نوکش رفته بالا فرم خوبی نداره در صورتی که پره های بینیم بزرگ بود همچنان بزرگ مونده و اصلا به یک بینی نوک کوتاه نمی یاد و اینکه پره ها بالا و پایینه و از تمام رخ انگار پره هام کجه و کلوملا حالت تورفتگی داره که درحالت نیم رخ خودشو نشون نمیده حتی نیم رخمم زیبا نیست ،سایز بینیم با ورم از بینی قبلی بزرگتره یعنی اگه ورما بخوابه تازه میشه سایز بینی خودم جالبه که این مشکلات اصلا با چسب مشخص نیست با چسب همه میگن بینیت خوبه ولی وقتی عکس بدون چسبو میبینند تعجب می کنند به خاطر به همین می گم حتما نمونه بدون چسب ببینید موردهایی که بعد از عمل تو مطب دکتر دیدم کلا دکتر انگار سبک عملش اینه هر چه قدر پره های بینی بزرگ باشه اصلا دست نمیزنه به خاطر همین امیدی ندارم بعد از ورمم خوب بشه چون از عمل اونا چند ماه میگذشت من شنیدم که پره ها را حتی میشه تو مطب بدون عمل اصلاح کرد اگر بعد از یک سال که ورمش خوب شد خودش اینکارو برام انجام نده مجبورم برم پیش دکتر دیگه ای البته نمیدونم دکتر دیگه قبولم میکنه یا نه
چون نمی خوام عمل ترمیمی کامل انجام بدم دیگه نمی تونم ریسک کنم در ضمن بینی من پوست نازک و غضروفهای محکمی داشت که در کل پیش 5 تا دکتر مشاوره رفتم همه گفتند عملت خیلی ساده است و بینی ات خیلی خوب میشه پیش سجادیانم رفتم به من گفت چی رو میخوای عمل کنی ، عمل نکنی بهتره.