2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
دختر آفتاب حالتو کامل درک میکنم.حتما حالت نیمه خوابیده استراحت کن آب کرفسم فراموش نکن.از روز سوم چهارم دیگه کبودی و ورمت خیلی کم میشه.همه ی سختیش تا در آوردن تامپونه.بعدش خیلی سبک میشی.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مهراسا جون همین طوری پیش بره چیزی ازش نمیمونه الان اندازش استاندارده.عملمم باز بود.خدا کنه خیلی کوچیکتر نشه.حتما واسه تعویض چسب که رفتم از دکترم میپرسم. عزیزم چن روز از عملت میگذره؟هنوز بینیت کیپ میشه؟خودت میتونی تمیزش کنی؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم منم حس تو رو داشتم.با یه بچه 2 ساله خانوادم خیلی زحمت کشیدن.خودم همش میگفتم ارزششو داشت؟منم بد جور کلافه شده بودم.ولی میگذره.الان خیلی راضیم از کاری که کردم.چند روز سختی میارزه به چیزی که دوست داری برسی.
رهاجون شما باکی عمل کردید ؟؟؟ من الان از فرم بینیم فوق العاده راضیم ولی خیلی ورم داره .الان 18 روز از عملم میگذره هفته دوم بعد ازاینکه گچ رو برداشتم انتظار داشتم ورمش کمترشه ولی احساس میکنم ورمش بیشترشده بود من هم میترسم هینجوری بمونه و خیلی ورم نباشه و برای شما که دیگه خیلی جالبه حالا حتما یه ماهش شد عکس میذارم دوستان نظربدن .من برخلاف شما دارم روزشماری میکنم کوچیکترشه .بینیم الان اگه کم شستشو بدم زود کیپ میشه .الان تقریبا روزی چهاربارشست وشو میدم ولی نسبت به هفته های پیش خیلی بهترشده
سلام آمین جان از من مشکل بینیم را پرسیده بودید . مشکلم اینه که فقط بینیم کوتاه شده و کمی نوکش رفته بالا فرم خوبی نداره در صورتی که پره های بینیم بزرگ بود همچنان بزرگ مونده و اصلا به یک بینی نوک کوتاه نمی یاد و اینکه پره ها بالا و پایینه و از تمام رخ انگار پره هام کجه و کلوملا حالت تورفتگی داره که درحالت نیم رخ خودشو نشون نمیده حتی نیم رخمم زیبا نیست ،سایز بینیم با ورم از بینی قبلی بزرگتره یعنی اگه ورما بخوابه تازه میشه سایز بینی خودم جالبه که این مشکلات اصلا با چسب مشخص نیست با چسب همه میگن بینیت خوبه ولی وقتی عکس بدون چسبو میبینند تعجب می کنند به خاطر به همین می گم حتما نمونه بدون چسب ببینید موردهایی که بعد از عمل تو مطب دکتر دیدم کلا دکتر انگار سبک عملش اینه هر چه قدر پره های بینی بزرگ باشه اصلا دست نمیزنه به خاطر همین امیدی ندارم بعد از ورمم خوب بشه چون از عمل اونا چند ماه میگذشت من شنیدم که پره ها را حتی میشه تو مطب بدون عمل اصلاح کرد اگر بعد از یک سال که ورمش خوب شد خودش اینکارو برام انجام نده مجبورم برم پیش دکتر دیگه ای البته نمیدونم دکتر دیگه قبولم میکنه یا نهچون نمی خوام عمل ترمیمی کامل انجام بدم دیگه نمی تونم ریسک کنم در ضمن بینی من پوست نازک و غضروفهای محکمی داشت که در کل پیش 5 تا دکتر مشاوره رفتم همه گفتند عملت خیلی ساده است و بینی ات خیلی خوب میشه پیش سجادیانم رفتم به من گفت چی رو میخوای عمل کنی ، عمل نکنی بهتره.
مهراسا جون من با دکتر بهنام غفاری تو ساری عمل کردم که به نظرم بهترین دکتر ممکن برای من بود.از نظر شخصیت و اخلاق هم فوق العاده است. تو مطبشم نمونه کار هایی که میدیدم میپرسیدم چن روز از عملتون میگذره از جوابشون تعجب میکردم.مثلا فک میکردم حداقل یه ماه از عملشون بگذره ولی میگفتن ده روز یا15 روز واسم جالب بود چون انگار کامل جا افتاده بود و ورم خاصی نداشت.خودمم الان کبودی زیز چشمو ندید بگیرم و فقط به بینیم نگاه کنم انگار دو ماهه عمل شده. واسه شما طبیعیه شک نکن سایزش کوچیکتر میشه.من نمیدونم چیکار کنم ذهنم درگیر.به بینیم نمیخوره ورم خاصی داشته باشه از اون ور فقط 12 روز گذشته. منم یه کم بگذره عکس قبل و بعد عملمو میذارم
دختر آفتاب اصلا بعد به دلت راه نده.تا قالبو برداری هیچ قضاوتی نمیشه کرد.منم خیلی نگران بودم.
ماهک جان چی بگم والا ان شاالله که مشکلات رفع بشه .دیدن نمونه ی بی چسب کار راحتی نیست اکثر کسایی که میان با چسب ویا آتل هستن . دوستم تو نوشته هات دیدم خیلی خودتو سرزنش می کردی این حس رو سعی کن از خودت دور کنی .اگر صبح تا شب هم مطب دکتر مورد نظرت بنشینی فقط شاید چند درصد ریسکو کم کنه .عمل بینی مثل تمام جراحی های دیگه ریسک خودشو داره.اما اگر بینیت ایرادی نداشته الان واقعا حق داری که ناراحت باشی اما غصه خوردن مشکلی حل نمی کنه .بعضی نقایص که ان شاالله حل می شه کم کم راجع به پره ها هم قابل حله همون طور که خودت گفتی .تو این تاپیک مل مل بود که بینیش رو یه دکتری خیلی خراب کرده بودومشکل تنفسی هم داشته اما ترمیم کرد وخیلی هم راضی بود خدا رو شکر شما الان همین که مشکل تنفسی نداری خودش یه نکته ی مثبت قضیه اس بعضی دکتر طوری عمل می کنن که مسکل تنفسی بیمارشون دیگه حل نمی شه فرم ظاهر رو ان شاالله بایه ترمیم حل می کنی البته خوب خیلی هاشم با گذشت زمان درست می شه .البته شاید بگی چه راحت می گه ترمیم اگر بینی خودش بود بازم اینو می گفت؟سرزنش کردن خودت دکتر و اما واگر ها آدم رو داغون می کنه سعی کن با یه دید جدید به خودت روحیه بدی.هر چند حق داری عمل عمل زیبایی بوده دیگه آدم توقع زیباتر شدنه.ول اون حس رو به شما نداده.برات روزای خوب توام با سلامتی آرزو دارم .کاشکی یه روز بیای بگی که خیلی راضی هستی.
دوستان چه جوری بینیتونو شستشو میدین.با سرنگ؟دکترم واسم اسپره نوشته که زیاد باهاش راحت نیستم و تاثیری نداره.
2810