2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
کلا طی تحقیاتی که کرده بودم ومشاوره ای که باهاش داشتم دکتر کار خودشو میکنه هرنظری که موافق فانتزی و سربالا باشه که اصلا گوش نمیده و نظرای دیگه رو گوش میکنه ولی درنهایت فکرمیکنم خودش اعمال سلیقه میکنه .فقط به من گفت افتادگی نوک بینیت رو وقوزی که داشت رادرست میکنم و گفت احتیاجی نداری به پره هات دست بزنم و گفت بینینت کار دیگه ای نداره و فکر میکنم همین کاررو کردن ولی بهتون بگم کاملا طبیعی عمل میکنن.من دوست داشتم یه قوس خیلی کوچیک داشته باشه که فکر میکنم نداده ولی خودش میگه من یه قوس نامحسوس شیک دادم نگران نباش
دکترگفت الان به خاطر ورم مشخص نیست ولی من باخیلی ها هم که بادکتر عمل کرده بودن چت کردم وعکس دیدم ازشون قوسی نداده بود مثل عکسای اینیستاش .من روز قبل عمل هم خیلی برای قوس پافشاری نکردم ترسیدم فردا طوری بشه بگه خودت گفتی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

manip30 سلام اتفاقا میخواستم از شما کمک بخام . زنگ زدم مشاور دکترم میگه چیزی نیست و ورمه و باید چسب بزنی راستش یکی از اقواممون فوت شده و هفته پیش همش تو مراسمات بودم و گریه میکردم وگرنه هیچ گونه ضربه ای یا خلتی یا سردردی نداشتم الان هم دوباره خبر فوت یکی از اقوام رو دادن که هنوز تو شوکم و الان دچار سردرد شدم. این احساس سنگینی روی جای قوزم کلافه م کرده. (یازده ماه از عملم میگذره که تا الان هیچگونه دردی یا زقزقی رو احساس نکرده بودم)الان احساس میکنم که گچ رو بینیمه و سنگینی میکنه
زهره: تسلیت میگم و واقعا متاسفم انشاءالله غم اخرت باشه تنفست تغییری نکرده؟ مطمئنی ضربه نداشته؟ چند وقته این مدلیه؟ اخیرا سرماخوردگی نداشتی؟ اگه الان یخ دم دست داری یه کم یخ بزار توی میسه بزار رو همونجا که برامدگی داره واسه امتحان ۲ ۳ روز روزی ۳ ۴ بار بینیتو با سرم شستشو بده و قرقره کن ببین تغییری میکنه یا نه اگه تغییری نکرد حتما در اولین فرصت برو دکتر خودت اگه پاسخگو نبود برو یه متخصص حلق و بینی دیگه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مهرسا جان خوب کردی رو قوس اصرار نکردی من مقاله ای خوندم که دلیل خرابی تنفس وصدا دار شدنش همون قوس اضافی هست باید بررسی بشه وبعضی بینی ها رانباید واقعا قوی داد.
حالا من تعجب می کنم کارایی که گذاشتن اصلا فانتزی نیستن که نه سر بالا س نه قوس خیلی داره اگرم قراره یه چیز تو عکساش باشه و عملاش چیزه دیگه اینم درست نیست که یه جور جلب مشتری الکیه
مرسی از این که اومدین راهنمایی کردین.من کلا خیلی آدم حساسی بودم.3-4 سالی میشد تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم ولی همش میترسیدم و نمیتونستم به کسی اعتماد کنم.خودم دلم میخواست بیام پیش کلانتر هرمز چون واقعا دلم میخواست طبیعی بشه. ولی هم مشکل هزینه بود هم رفت و امد وهم خیلی دیر نوبت میده ومنم بچه کوچیک داشتم برام سخت میشد واسه همین بیخیال شدم.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
manip30 بنظر خودم تغییر خاصی نداشتم .البته چند شبه که بچم کنارم میخابه ولی اگه بهم ضربه ای بزنه متوجه میشم. الان تو محل کارم هستم و نمیتونم کاری بکنم. از دیشب هم سوراخ سمت چپ بینیم هی کیپ میشه و احساس میکنم از داخل به هم چسبیده و اونم کلافم کرده تا حالا اینجوری نبودم ها
الان ساری پیش بهنام غفاری عمل کردم که شاید به اندازه کلانتر قبولش نداشته باشم ولی تونستم بهش اعتماد کنم.بیشتر طبیعی عمل میکنه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
زهره جون چن وقته عمل کردی؟اولین تصویری که از بینیت میبینی چقد شبیه به شکل واقعیشه؟
آمین جان عمل هاشون مانند سایتشونه من گفتم اگه نگاه کنی یه قوس کوچولو تو عکساش هست که دیگه اون قوس روهم نمیده وواقعا شاید به خاط ورمه که مشخص نست و به مرور زمان قوسش مشخص میشه .
2810