2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
خانوما میشه خواهش کنم بگین اولین بار که بینیتونو بعد برداشتن قالب دیدین تا یه ماه بعد چقد تغییر میکنه؟چقد میشه اون بینی و قیافه رو قضاوت کرد.فردا میرم قالبو در بیارم خیلی استرس دارم
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون من دقیقا 11ماهه عمل کردم از ابتدا هم بینی پر ورمی نداشتم الان فقط یه مقدار تیغه بینیم ورمش کمتر شده،همین ولی همکارم که 3ماهه عمل کرده و پوست ضخیمی داشت و ورم داشت. هر روز ورمش کمتر میشه
زهره: اخه اینکه درد و کبودی نداری و ضربه نخورده اینجوری شده یه کم عجیبه وقتی کسی انفولانزا میگیره که طرف واقعا استخوان درد که نمیگیره به خاطر اعصاب درگیرش حس میکنه درد استخوان داره دارویی هست که سابقه استفادشو نداشته باشی و اخیرا استفاده کرده باشی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دکترم گفت صبح برم حموم بعدش برم پیشش.گفت چسب و گچ احتمالا خیس بخوره خودت بتونی درش بیاری.شما تونستین یا دکترتون قالبو گچو برداشت؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
مرسی زهره جون.بینی من گوشتی بود و فک کنم پوستش هم ضخیم بود.
اما اینو بگم اون لحظه ای که قالب رو برداشت و من دماغم رو تو آینه دیدم .دلم هری ریخت . خیلی بی ریخت و گنده بنظر میومد با سوراخای بزرگ (شاید 90درجه تغییر با بینی الانم) اما بعد از یک هفته چسب زدن خیلی تغییر کرد
وای زهره جون از همین میترسم فردا بد جور تو ذوقم بخوره.
manip30 نه طبق معمول هر شب ویتامینهاو قرص معده ام رو میخورم و اسپیرونولاکتون و دزوسپتیو(ضدبارداری) که هورمونین فقط سه شنبه گذشته خیلی تو مراسم گریه کردم و با دستمال کاغذی دماغمو میگرفتم
رها جان من که عمل نکردم اما بد به دلت راه نده اولش بسته به خصوصیاتت وفرم بینی قبلی ممکنه سخت باشه من چند صفحه قبل یه تجربه رو راجع دندون های جلوی مادرم نوشتم بعد از روکش شدن .اونو بخون بنظرم کم کم واسه آدم جا می یوفته ودوستش خواهد داشت .نگران نباش دختر ان شاالله که خیلی خوشکل شده .
به نظر میاد چیز خاصی نیست باید سعی کنی گریه نکنی تغییر فرم که نداشته بینیت؟ سرم و یخ رو انجام بده اگه خوب نشد با دکترت وقت ویزیت بگیر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مرسی امین جونم.دعا کن برام راضی باشم.میام خبر میدم
2810