2777
2789

من یه دوست قدیمی دارم 

هرموقع زنگ بزنم ج نمیده بعدا خودش زنگ‌میزنه یه چند روز بعد میگم الان مگه دوره ایه که آدم گوشی دستش نباش همه رو گوشی نشستن، من زنگ میزنم میمونه چند روز بعد میزنگه،بهونه دانشگاهو میگیره، یعنی دانشگاه انقد وقت آدمو میگیره که نشه یه زنگ زد؟؟؟؟؟؟

بعد من زنگ زدم گفتم وایس الان میام  بعد یک هفته اونم زنگ زدم، بعد که زنگ زدم دیدم اشغاله بعد خودش زنگ زد گفت کار دارم نمیتونم حرف بزنم، 

ولی وقتی مشکل داشته باش درد و دل بی اعصابی حال بد اولین نفری که زنگ میزنه بهش منم🥲🥲🥲🥲خب من حق ندارم دلم بشکنه؟؟؟؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره زنگ نزن ديگه

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

ببین تجربه ی خودمو بهت میگم من هفت هشت سال عمرمو گزاشتم پای آدمای اینطوری درست نمیشن هرچقدم که دوستش داری یا وابستشی یا هرچقدم رفاقتتون طولانیه کاتش کن بره چون فقط روانت مثل من بهم میریزه الان که نیستن تو زندگیم راحتم

من خودم آخر شب وقت میکنم بیام تو گوشی ک اونم حوصله زنگ زدن ندارم بیخیال آدما اینقدر دغدغه دارن گوشیش ...

باباااا تو رابطس مگ میش از صبح یعنی پیام نویده به یارو

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
خب الان شناختی ش دیگه از این به بعد بهت زنگ زد جوابشو نده چون میخواد باهات درد دل کنه و تخلیه بشه

بخداااا من همیشه بودم همیشه هستم اما اون نمیگم نیستااااا مثلا تابستونا بیکاره همش زنگ میزنه حرف میزنه مهر که میش من یادش میرم:))))

منطورت دوسپسر بود نفهمیدم فک کردم دسوت معمولی رو میگیاگ دوسپسره ک درست میگی

نه دوستمو میگم، میگم دوست پسر داره مگه میشه با یارووحرف نزنه؟؟؟گوشی ذستش نگیره؟؟فقط برا من وقت نیس؟

ببین تجربه ی خودمو بهت میگم من هفت هشت سال عمرمو گزاشتم پای آدمای اینطوری درست نمیشن هرچقدم که دوستش ...

چطوری کات کردی؟

چطوری کات کردی؟

من خطمو خاموش کردم خط جدید گرفتم اولاش خیلی سخته خیلی ولی کم کم عادت میکنی اگه هم خطتتو نمیتونی خاموش کنی بزارشون تو بلاک لیست که اصن زنگ و پیاماشون برات نیاد