2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
نونوش شما از قدیمی های سایت نیستی?اولین مطبی که رفتم سامی بود شانس همون روز یه مامان و دختر اومده بودن مریض خودش واسه ترمیم یکی سوراخا افتضاح کوچیک بزرگ.. اون یکی هم تیغه کج و تیغه خیلی باریک ..بقیه نمونه ها هم نوک تیز و فوس دار زیاد مثل بینی ها انگلیسیها ..به من گفت جلو آینه انگشت شصتت بذار زیر بینیت انگشا اشاره روی تیغه و بده بالا اینشکلی میشی که دیدم اینجوری ارتفاع بینی هم که کم نمیشه و تیز درااز دیده میشه منصرف شدم ولی تو سایت عکس دیدم که خیلی ناز شدن بعضی ها بینیشون مثلا خانم ستاره که پارسال عمل کرد قیمتش هم خ بالاست ولی زیبایی شناسیش میگن عالیه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جونم بین سجادیان و ابیانه و خاص احمدی میشه بگید نظرتون چیه بینیم گوشتیه طبیعی میخوام ولی میخوام یه خورده هم قوس دار و فانتزی بشه بینیم اصلا غوز نداره فقط پهنه و سوراخاش تقریبا بزرگه
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
آناکارنینا من خیلی وقته توی سایت میام میخونم اما تازه عضو شدم. وای من تنها امیدم سامی بود اینو گفتی الان تو شک افتادم. آخه خودم دفتم مطبش همه راضی بودن.داشتم میرفتم مطب سامی توی آسانسور خاص احمدی و دیدم گفت برم مطبش پیش اونم ویزیت بشم منم رفتم. مطب خاص احمدی سوت و کور بود فقط 2 نقر اومده بودن که یکیشون تو گچ بود یکیشونم میخواست عمل کنه. منشیش هم باخودش عمل کرده بود بینیش یه مقداری کج بود و من مدلشو دوست نداشتم. مطب قیصری هم رفتم ( همه این مطبها توی یک ساختمون بودن) در زدم خودش باز کرد گفت ما نمونه کار نداریم. در کل من ایران کم موندم و فقط از سامی خوشم اومد چون خواهرم خیلی بینیش بهتر از قبل شده. حالا چون تو گفتی ازش ناراضی دیدی باید بیشتر تحقیق کنم. کسیو پیدا کردی خوب بود حتما تو سایت بیا بگو ممنون میشم ازت
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
تو گوگل سرچ کنید پشیمانی بعد از عمل چند تا لینکشو می ذارم هیچی قابل پیش بینی نیس کاش به چیزی که داشتم قانع بودم http://www.irannaz.com/famous-stars-from-their-cosmetic-surgery-pshy.html http://www.asriran.com/fa/news/43767/%D8%A8%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B4%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
بدترین حرفی که داغ دلم تازه میشه هرکی خربزه می خوره پای لرزش می شینه خوب تحقیق کنید نه فقط واسه انتخاب دکتر چرایی عملتون عوارضش ریسکش نقاهت سختش کاش به نفر به من میگف
همیشه فک می کردم دکتر خوب تبلیغ نمی خواد دنبال دکتر کهنه کار و با سابقه بودم تا مشکل تنفسیم حل بشه و بینیم رفع ابراد بشه اما بعد عمل چهره غیر قابل تصور فانتزی دماغ سربالا قوسدار مشکل تنفسی شدیدتر من از قربانیان عمل ناموفقم اشتباهات پزشکی تو ایران بیداد می کنه
عمل بینی واسه همه نیست واسه یه قشر خاصیه اگه استرسی هستید اگه تو حتی یک خانواده مخالف دارید اگه پشتیبانی بعد از عمل ندارید اگه اهل ریسک نیستید عمل نکنید اگه آدم شاد و شنگولی هستید که یه جا بند نمیشید اگه دماغتونو به شیشه می چسبونید اگه با صورت میرید توی برف بعد عمل دیگه از این چیزا خبری نیس
آهان یه چیز دیگه از مریضا وقتی می چرسید مشکل تنفسی دارن 90 درصدشون نمی دونن مشکل تنفسی چیه الکی میگن ندارن تو خواب باید درست نفس بکشن تاکید کنید که تو خواب با بینی نفس می کشن؟!!!
سابرینا: با دهان باز عطسه کن آنا کارنینا: نادریان نمونه طبیعی و فانتزی و غیر فانتزی رو با توجه به بینی خودت نشون میده می تونی بری مطبش بشینی نمونه ها رو ببینی حرف بزنی باهاشون اما روز ویزستش با مریضاش فرق داره تو سایشتم هر سوالی داری بپرسب ازش سریع جواب میده
دخترا من نزدیک یک ماهه پسرم رو نبوسیدم دلم برا بوسیدنش تنگ شده،با این وضع اصلا نمیشه کسی رو بوسید
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه جان عزیزم چقدر پسرت گناه داره. مگه میخوای با بینیت ببوسیش. قشنگ ماچش کن بهش بگو که فقط نباید حرکت کنه که بخوره به صورتت. اینقدر حساس نباش هیچی نمیشه.
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810