2777
2789

خواهر بزرگترم چون شرایط زندگی خودش بده و دوسنداره دیگه بچه دار بشه دوتا داره 

ب ما هم همش انرژی منفی میده درمورد بچه دوم آوردن و همش بد میگه و میگه من نمیام پیشتون ها موقع زاییدنتون چون هم خیلی کثیف کاری دارید هم من زندگی دارم بیکار نیستم

میگه چیه بچه دردسره وقتی میخایم بیایم خونه همدیگه شلوغ کاری میکنن😐😐😐

باورکنید حرفاش کلی رو من اثر بد گذاشت با اینکه شرایطم خوب بود و پسرم ۹ سالشه همش میگه داداش یا ابجی میخام شوهرمم همینطور میتونستم زودتر اقدام کنم ولی از سرزنش های خواهرم خستم نزدیک هم هست خونمون دوسدارم برم یه شهر دیگه بعد اقدام کنم😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت که توبغل شمانیست وقرارهم نیست بگی دارم اقدام میکنم حاملت 3یا4ماهه شدبهش بگو 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

شما اقدام کن چیکار به حرفهای اون داری 

یه روز که داشت از بدی بچه میگفت با یک بی بی چک مثبت سورپرایزش کن 

همین الانشم دیره چون ۹سال واقعا کم نیست اختلاف سنی

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

من به مادرمم گفتم تو مسئله بچه دار شدنم دخالت نکن اگر خواهرم بود که با پشت دست میخوابوندم گوشش . خواهر سیخی چنده که اینقدر بخواد دخالت گر باشه . توام مشکل داری که بخاطر حرف اون ب پسر و همسرت توجه نمیکنی و یکی که بیرون از زندگیته روت اثر کرده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اگه همین خواهر شوهر بود، تا الان هزار بار رندش کرده بودی😑 

دلیلی نداره حرف خواهرت بشه ملاک تصمیم گیریت 

میگه نمیام برای زایمانت، بگو پرستار میگیرم 

میگه شلوع میشه ورفت وآمد سخت میشه، بگو رفت وآمد رو کم میکنیم، هرکس منو بخواد بچه هامم میخاد، هرکس هم نمیخواد میتونه نیاد وارتباط نداشته باشه