2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
ساقی منم اون نخها رو توی بینیم دارم گوش پاک کن که بهشون میخوره درد داره و خیلی خشکه دماغم هم از داخل خشکه،چند مدت بعد این بخیه ها میفتن؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
دوستان سلام ساقی جان هلش دادم تو و به دکتر هم پیغام نزدم هنوز..امروز ان شا ا... میدونید من داشتم با گوش پاک کن تمیز میکردم فکر کردم آشغاله واسه همین یه کم بهش ور رفتم اومد بیرون... حالا فعلا کاریش ندارم... دوست خوش باشید الهی...من شلوغم امروز .. و تا یکشنبه نیستم...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دویست واسه اندوسکوپی بینی دادم ۳۰ تومن ویزیت، ۵۵۰۰ هم عمل
و سی تی اسکن و آزمایش و ...بقیه هزینه های جانبی،کلا ۶تومن شد
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
همیشه قبل خواب اول از همه میگم ای کاش هیچوقت فکر عمل بینی نکرده بودم دوم میگم کاش پیش دکتر رجایی از خدا بی خبر نرفته بودم تنها دکتری بود که هزارتا عیب رو بینیم گذاشت درحالیکه دکتر ضمیری بهم گفت دختر خوشکلی هستی بینیت هم مناسب صورتته عمل نکن مرتیکه حرومزاده حالم از هرچی چشم سبز بهم میخوره وقتی یاد اون چشمای نجست تو اتاق عمل میوفتم که نزاشتی حتی حرف بزنم بگم چه مدل بینی میخام ان شاالله پولم حرومت باشه الان دکترای معروف تهران هم ۶ تومن میگیرن این حرومزاده از من ۷ تومن گرفت کلا نابود کرد کل صورتم
این دکتر رجایی کلا توی همه سایتا هست هم خودش هم دلالاش دکتر رجایی پولم حرومت باش خانم زمانی منشیشه فقط به مریصا دروغ میگه قبل عمل انقد زنگ میزنه مجبورت میکنه عمل کنی بعد عمل دیگه جوابت نمیده زنیکه نجس حرفاشو باور نکنید به من میگفت دکتر 3000 تا جراحی داشته همش هم موفق بوده
یکی از مریضای دکتر رجایی تو مطب دکتر دیدم به خدا قسم در حد کچلی بود میگفت بعد عمل کل موهای سرم ریخته موهای ابرو و مژه کلا ریخته مثل سرطانیا شدم میگفت الان تازه بهتر شده مجبور شده بود بره کلی دیگههزینه کنه واسه دارو واسه سرش، من نمیدونم به خاطر اینه که عملاش ۷ ساعت طول میکشه یا دارو بیهوشی که استفاده میکنه به درد نخوره منم بعد عمل کل پوست صورتم داغون شد وای خدا وقتی یادم میاد چه اشتباهی کردم عصبی میشم بشکنه دست اون کسی که به این بی سوادا مدرک میده که زندگی مردم نابود کنن
سلام بهارجون هنوز تهران نرفتم که برم مطب سجادیان ..ولی نمیدونم تو عکسا که یکم بزرگن بینی ها ،من دوست دارم ظریف تر بشه بینیم و سوراخاکوچیک بشن وارتفاع کم که یکی دوتا میگفتن بعد عمل سوراخ بینیمون بازم بزرگه یا بینیشون هنوز بزرگه ، سر گرد هم دوست ندارم حالا باز نمونه ها مطبش ببینم چطوری ان..
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
نمیدونم اگه سجادیان و یحیوی که باز برم مطبش پسندم نشه دیگه کدوما برم از همه بیشتر اینا عمل و راضی داشتن تو این سایت محبی و ابیانه کوچک زاده کامیابی منافی سرمست هم پیشنهاد دادن بهم ولی نمیدنم کارشون رو برا بینی گوشتی..اگه کسی میدونه بیاد بگه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
چطوری از روی عکس سایت جراحتون انتخاب میکنید به خدا اشتباهه حتما برید مطب چون هم میخایید هزینه کنید هم بعد عمل راهی برای برگشت نیست من اول فکر میکردم بینیم خیلی کوچیک کرده ۱ ماه قبل بینیم شروع کرد به ورم الان بینیم ۲ برابر بینی خودم خیلی پشیمونم انتخاب جراحم اشتباه بوده بدترین کاری که کرده بای بینی خیلی خیلی پهنتر از بینی خودم کرده فاصله چشمم خیلی ناجوره پوستم و پلک چشمم هم کلا نابود شده منم از روی عکسای اینستاش رفتم پیشش که کلا بیشترش فتوشاپه
2810