2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015452 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساقی جان ببخش من از سر کار میام ..خونه نت ندارم... واسه همین زمان نت داشتنم محدوده .. منم با عکس گذاشتن مشکلی ندارم ..ولی بزار خوشگل بشیم یه کم بعد
.....be brave , even if you are not,pretend to be
مهتاب جان من ایشون نمیشناسم ... در مورد انتخاب پزشک هم خودت باید از بین مطالب اینجا چند تا رو انتخاب کنی و شروع کنی مطب گردی.. من به شخصه از کسایی که خوب شنیدم در دوست و همککار و آشنا : کامیابی ، یحیوی، سجادیان.. البته من فقط شنیدم ... خودمم با سجادیان بودم ...بهتر بشم عکس میزارم ببینید...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
مرسی دخترا،ترمه دکتر بهم گفت بینیت اصلا عالی نیست شادی جان من با خود دکتر در تماسم انصافا وقت میذاره واسه مربض
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه جان سلام عزیزم ناراحت نباش دوست من انشاالله همه چیز درست میشه کاری از دستت که برنمیاد فقط توکلت به خدا باشه مطمئنا بینیت هم از اینی که الان میبینی بهتر تر خواهد شد
فرشته نجاتم عشقم بود
ترانه جان نگران نباش ان شاالله که بینیت عالی میشه درمورد اینکه بعضی خانما گفتن عمل بینی بستگی به دکتر داره کاملا موافقم ولی با اینکه همه عمل بینی بستگی به دکترت داره موافق نیستم مثلا یه دکتر خوب به جز تنفس هیچی دیگه نمیتونه بهت تضمین بده چون حتی خود دکتر هم نمیدونه قرار بعد عمل چی سر بینی بیاد چون به پوست طرف و خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره واسه همین میگن عمل بینی شانسیه
یکی از خانمای اقوام ما توی بیمارستان دبی پیش دکتر قیصری یا قیطری فامیلش درست نمیدونم از دکترای تهران هست که دبی هم برای عمل میره عمل کرده ۳۸ میلیون هم شده ولی با مایکل جکسون هیچ فرقی نداره وبه شدت زشت شده
2810