2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
کیمیا جان من خیلی وقته میخوام با سامی عمل کنم من ایران نیستم اما 2 ماه پیش اومدم ایران وفقط تونستم یک بار برم مطب ایشون و روزی که رفتم همه بینیا تو گچ بود ولی همه راضی بودن و معلوم بود فانتزی نیست. من خواهرم هم همونجا عمل کرده و بینی گوشتی داشت و خیلی خوب شده. من خودم پیشش رفتم بهم گفت 65% بهتر میشی و بینیم ارتفاعش زیاده شاید نتونه خیلی جمعش کنه. من بینیم استخونیه و ارتفاعش زیاده همش میترسم نوک دماغم خیلی بره بالا. شما که تجربه دارید ارتفاع بینیتونو چقدر کم کرده؟
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
نونوش عزیز ایشون کلا نوک دماغو خیلی بالا نمیبرن. بینیا رو با توجه به صورت درمیارن. به من گفته بودن بینیت شصت هفتاد درصد بهتر میشه ولی من صد درصد راضیم. من ارتفاع بینیم زیاد نبود ولی عرضش زیاد بود. با این حال یکم ارتفاعو کم کردن. یه کوچولو هم نوکشو بردن بالا که خیلی اصولیه چون در طول زمان میاد پایین. کلا خیلی دکتر قابل اعتمادی هستن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام ترانه جان از عوارض بیهوشیه ...من خیلی کم تحمل شدم و به نظرم تاثیر همون بیهوشیه... خدا رو شکر فرم بینیت که خوب شده...حساس نباش ...اصلا تو آینه نگاه نکن ...منم همینطوریم یه جورایی ... لطفا خیلی نسبت به نظر و حرفای همسرت حساس نباش ... گفتم بهت که همسر منم هر روز یاداوری میکنه که اصلا عوض نشدی
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان عزیز ، صبح همگی بخیر و نیکی . ببخشید عزیزان من یه سری سوال برام پیش اومده لطفا منو راهنمایی کنید . میخواستم بدونم شما دوستان هر چند روز چسب بینیتون رو عوض می کنید و آیا صورت شما هم پر از جوش های ریز شده ؟ و اینکه آیا هر روز بینیتون رو شستشو میدید ؟ ممنون دوستان عزیز
ساقی جان سلام خواهش میکنم عزیز.. ببین منم پیشونیم پر از جوشای زیرپوستی شده میگند عوارض بیهوشیه و به مرور میره... حالا امروز میرم مطب از خودشم میپرسم... چسب من میرم حم.م عوض میکنم...اگر چه قبلا هر روز باید دوش میگرفتم یا حد اکثر یه روز در میون ، الان هفته ای دوبار جوری میرم حموم که موهامم بشورم و چسب عوض میکنم...برام سخته ولی نمیدونم چرا دوست ندارم تند تند عوض کنم چسبم رو.. صورتم صبح و عصر با صابون همیشگیم میشورم آروم که چسبم خیس نشه ...
ترمه جان
ممنون بابت پاسخ ها ، مثل همیشه عالیییی پاسخ دادی .
منم پیشینونیم پر شده از جوش های ریز ، البته بقیه صورتم هم هست اما پیشونیم بیشتر .
راستش وقتی چسب رو میکنم زیرش یه حالت بد و چسبناک هست حتی با پد الکلی هم به سختی پاک میشه .
ترمه جونم سلام ترانه جونم سلام بقیه دوستان هم سلام ترانه جان این مشکلات برای همه هست من همسرم خیلی دوست داره جراحی کنم همش با خودم میگم اگه جراحی کنم بد شه همش از چشم اون میبینم ولی دارم با این قضیه کنار میام عوارض بیهوشی همینه بعدش آدم کم طاقتو افسرده میشه انشاالله به زودی بهتر میشی توکلت به خدا باشه بچه ها از دکتر یحیوی چیزی نشنیدین؟
فرشته نجاتم عشقم بود
بهار جان سلام ...چند صفحه پیش برا یکی از دوستان نوشتم ..من چند تا از همکارام با یحیوی عمل کردند...یکیشون که یه ساله عمل کرده قبلش بینی بزرگ استخونی داشت الان بینیش خیلی خوشگل و طبیعی شده.. خودشم ظریفه خیلی ناز شده... اطلاعم در این حده
2810