2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015443 بازدید | 66527 پست
درود بر همه: قیصری واقعا عجیب ترین دکتری هستش که دیدم بماند که خیلی ها بدون هیچ اطلاعی میرن با قیصری عمل میکنن که بگن ما برای بینیمون کلی خرج کردیم یه جورایی بین اونایی که بیشتر چشم و هم چشمی دارن کاربرد داره البته دوستان عزیزی که بدون این منظور با قیصری عمل کردن منظورم نیست اما در کل به اندازه ی هزینه ای که میگیره کارش ارزش نداره یادآوری: 1 . اگر بینیتون خیلی سربالاست مطمئن باشید بعد از مدتی افت خواهد کرد نگران سر بالاییش خیلی نباشید. 2. اونایی که انحراف دارن و یا مشکل سینوزیت دارن حتما حتما در انتخاب دکتر بیشتر دقت کنن 3. یک باور غلط: خر و پف تا اونجایی که من دیدم گویا هیچ ربطی به عمل نداره و شایدم داره من نمیدونم من همه جورشو دیدم خر و پف نمیکرده بعد عمل خر و پف میکرده و بینیش انحرافی نداشته بینیش مشکل داشته بعد از عمل، قبلا خر و پف میکرده الان خر و پف نمیکنه 4. یادتون نره: چسب ، شستشوی بینی ( بهترینش با سرم و تزریقش با سرنگ به داخل بینی) ، فین کردن آروم ، دست به بخیه نزنید، پماد جای بخیه و داخل بینی رو فراموش نکنید. با دماغتون بعد عمل ور نرید، هی تو آینه یا توی گوشی هی بینیتونو نگاه نکنید 5.قلیون ، نمک ، گریه ، الکل، سیگار اینا رو ممنوع کنید 6. اینکار خطرناکه اما یکی دوبار میتونید انجام بدین: اتو رو بزارید رو یک حوله، حوله رو بزارید رو بینی ( واسه مدت کوتاهی ورم بینیتون از بین میره ولی یه بار بیشتر انجام ندین اونم 3ماه بعد عملتون چون ممکنه باعث خون ریزی شه) موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون شادی جان و ترمه جان من انشاالله فردا صبح عکس میزارم . با اینکه ورم هم دارم . فردا دقیقا میشه پانزده روز که بینیم رو عمل کردم . صبح میزارم که ترمه جون هم باشه . بیایید سخت نگیریم این ورم حالا حالاها هستش
من قبل عملم فیلم عمل بینی نگاه نمیکردم چون میترسیدم دیروز نگاه کردم صدبار گفتم چجوری صورتم دادم دست یه جراح بزنه دماغم بشکنه توی عمل بینی جراح استخون بالای بینی میشکنه
شاید خیلیا بدشون بیاد که دارم بهشون انرژی منفی میدم ولی باعث میشه عمل آسون نگیرن مثل خود من که روزی صدبار میگم غلط کردم من عاشق ورزش بودم الان نمیتونم حتی خیلی راه برم یا غذای شور یا تند میخورم سریع ورم میکنم
مرسی ساقی جونم،بدک نیستم از دکتر دلیل سرگیجه و سر درد رو پرسیدم گفتن به خاطر مواد مخدری هست که زمان بیهوشی میزنن به بدن و گفت باید استراحت کنم تا کم کم مواد دفع بشه،میگفت بدنت خیلی پاستوریزه س که هنوز سرگیجه داری،توی کلینیک تنها مریضی بودم که به سختی به هوش اومدم و همش افت فشار و سرگیجه داشتم چندبار بهم سرم زدن
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
دوستان سلام .. صبح تون به خیر... ساقی جان تا 9 نت دارم عزیز...باشم خوشحال میشم عکست ببینم دوستان من دیروز رفتم مطب ....21روزه که عمل کردم ..چسبم دستیارش دید گفت خوب زدی...گفتم صورتم پر جوش شده و خیلی چربه...گفت اثر بیهوشیه تا یه ماه دیگه کامل میره اثرش ... دیگه دکتر ا.مد و گرفت دماغ ما رو بالاپایین کرد گفت این چرا اینقدر ورم داره ؟ گفتم نمیدونم ...گفت استخونت تمایل داره که پوست نچسبونه به خودش و پوستت به اسکلن نشسته خوب...باید ماساژبدی.. خلاصه با اجازتون من کلی غصه خوردم...خود دکتر من نشوند یه رب برام ماساژداد گفت اینطوری....یه طرف بینیمم گفتم بهتون ورمش بیشتره..( الان یه محدوده کوچیک اندازه یه لوبیا اینطوریه ) ...نگا ه کرد گفت اینم هر روز باید ماساژبدی .. گف تو ازون کیسای ماساژلازمی ..وگرنه قوزت دوباره میاد بالا... حالا من هی سعی کردم دختر خوبی باشم ماساژبدم از دیشب...آقا ماساژمیدم آبریزش بینی پیدا میکنم...خدا کمکمون کنه
.....be brave , even if you are not,pretend to be
و من دیروز یه چیزی رو متوجه شدم علاوه بر دکتر خوب ریکشن بدن هم مهمه ... وقتی از مطب میومدم بیرون با خودم گفتم من اینجا چکار میکنم ؟و با اجازتون از عملم پشیمون شدم...من تحمل این همه استرس ندارم خلاصه دیشب که به غصه گذشت ...اما به خودم قول دادم از امروز صبح شروع کنم ماساژدادن و سختیش تحمل کنم ... الانم میگم باید غصه رو بندازیم دور و انرژی مثبت بفرستیم....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810