2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
مرسی عزیزم به نظرت بینیم گوشتی حساب میشه؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خودمم فقط طبیعی دوست دارم.خیلی دلم میخواد عیب و ایراداش برطرف شه مرسی از راهنماییت.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ترمه تو از عملت ناراضی هسنی؟من به شدت دچار افسردگی شدم همش گریه میکنم،بچه ها خیلی غمگینم نمیدونم چرا؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
نه شادی جان با فرم بینیم فعلا مشکلی ندارم،کلا حال روحیم خرابه،متاسفانه شوهرم اصلا درکم نمیکنم بدتر ناراحت میکنه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه اینجوری نگو حالم دوباره بد میشه الان زندگیم جوری شده اگه اگه کسی ببینم حتی یکم ناراحته بی اختیار گریم میگیره همش یاد این میفتم که چقد مامانم سر عملم ناراحت کردم کاش به حرفش گوش داده بودم
سارا غصه نخور فدات ،به خودت دلگرمی بده مطمینن راهی هست که بشه یه اشتباه رو جبران کرد،من حس میکنم شوهرم یه دنیا ازم فاصله داره اصلا حرف هم رو نمیفهمیم،من کاملا احساسی و اون یه سنگ بی احساسه همیشه باهاش مشکل داشتم الانم که بدتر شده،نمیدونم چکار کنم
من ده روز پیش با دکتر فتح سامی عمل کردم پایین بینی گوشتی و پهن بود استخون پهنیم داشت. با اینکه دکتر گفت تا سه هفته خیلی باد داره ولی من خیییییلی راضیم از بینیم. کاملا جمع شده و از چیزی که بدم میومد(پره خط بیوفته و نوک تیز شه) هم نشده. من کاملا راضی هستم. دکتر ناراضی خیییییلی کم دارن ولی هزینه عملشون سنگینه. تخصصشونم بینیای گوشتیه ک عااالی درمیارن. استخونی رو همه میتونن ولی گوشتی سخته.
2810