2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سارا و مرضی خانوم واقعا متاسفم آدم قبل عمل نمیتونه فکر کنه خدا نکرده خودش هم ممکنه این اتفاق بیوفته براش ..اگه میشه لطفا عکس بذارین تا اینقد میگین عمل نکنین لااقل به چشم خودمون ببینیم و تصمیم بگیریم برا عمل نکردن ممنون
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
ساری و مرضی عزیز واقعا متاسفم و ناراحت شدم ...ولی تو رو خدا یه راهی برای برگشتن خودتون به زندگی پیدا کنید... مرضی جان امن شا ا... بینیت روز به روز بهتر شه اینقدر خودت اذیت نکن ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون من یه لیست تهیه کردم میتونید نظرتون در مورد هرکدوم بگین و سبک و کارایی که میکنن و رضایت مریضا و اینا اگه دکتری باید حذف یا اضافه کنم بگین بینی من خودش سربالاست ،بالاش استخونی سرش گوشتیه گرد و قلمبه که دوستش ندارم و باید سوراخ بینیم کوچیک شه ارتفاع کم شه و نوکش تمیز جمع شه طبیعی شیک میخوام لیستم سجادیان نادریان یحیوی کوچک زاده بهم راستکاری و سرمست و محبی و کامیابی و منافی هم پیشنهاد دادن برم
دوستان من توصیم اینه اگر صورتتون زیبا یا با نمکه کافیه ...دنبال بهترین شدن نباشید... اگر بینیتون به صورتتون نشسته دنبال عمل نباشید... من خودم تو مطب سجادیانی چند تا خانم بسیار زیبا رو دیدم که مثلا بینیشون دو میل اینور اونور بود اومده بودند عمل ...بهشون گفتم نکنید عمل لازم ندارید .... اما دوستانی که به هر نحوی بازم میخواند عمل کنند به نظرم سجادیان دکتر کم ریسکیه ..ممکنه تا اندازه ای که میخوای بینی رو کوچیک نکنه اما خرابشم نمیکنه..حد اقل تا جایی که من دیدم ...تا جایی که میشه کم دست میبره ب بینی...در مورد خودم که اینطوری بوده به نظرم.... محافظه کاره ترجیح میده فرضا همه مریضاش 70% رضایت داشته باشند تا اینکه یکی 100% باشه یکی 10%...
جوجینا من یحیوی رفتم مشاوره شدم بهم گفت بینی کوتاه خ تغییر نمیکنی و کار زیاد رو بینیت انجام نمیشه و خ جالب نمیشه .فقط همون نوک بینی برات جمع میکنم و سوراخا کوچیک انتظار متفاوت شدن نداشته باش . ولی نمونه ها که تو مطب دیدم مثل عکسای اینستاش همه خط پره داشتن میدونی چطوری کنار پره ها یکم فرو میره داخل و نسبت به تیغه بینی یه زاویه پیدا میکنه من فقط تو عکساش یکی دو نمونه دیدم که این خط پره نداشت که خیلی طبیعی و خوب بود که بهم گفت شبیه اون نمیشه ولی چون بسته عمل میکنه و نوک بینی و تیغه خ تمیز کار میکنه خ خوشم اومد بازم میخوام برم پیشش سنگام وا بکنم اگه برام خط پره نمیندازه و تیغه و پره زاویه دار نمیکنه نسبت به هم ،یه حالت هماهنک و طبیعی باشه خوبه ..تو نمونه ها که تو دیدی چطور بودن از این نظر؟ولی هرکی مطبش عمل کرده بود وحتی مدلش هم اینطوری بود دوست داشت و راضی بود و کسا دیگه هم آورده بودن عمل کنه و اینکه میگن دکتر ترمیمی قبول نمیکنه یه خانوم ایرانی اومده بود از فرانسه پذیرفتش برا ترمیم اونم خ خوشحال شد...
آناکارنیا من دو سه تا از همکارام با یحیوی عمل کردند...یکیشون قبلش دیدم بینیش استخونی بود ...طبیعی و تر و تمیز درآوره ... اون دو تا رو قبلشون ندیدم ولی الان خوبند... کامیابی هم یکی از همکارام بینیش قوز داشت و یه کم افتاده بود با کامیابی عمل کرده...خوب شده ...خودش میگه کسی نمیفهمه عمل کردم .. ولی بینیش کم کار و استخونی بود...
ممنون ترمه جون شهرستانم فقط یکی دور روز میخوام بیام مطب گردی.. سجادیان اتفاقا نوبت گرفتم ولی بهم گفت یکشنبه و چهارشنبه فقط مشاوره است و همونروزاهم نمونه ها عملیمون میان که ببینی .. کی برم نمونه ها بیشتر میبینم ؟
کلا همون یکشنبه و چارشنبه هست مطب... از ساعت 4 دیگه نمونه ها میاند...برو بشین مطب...ازشون بخواه عکس قبل عملشون نشون بدند ببین چه مدلی بوده بینیهاشون...سوال ازشون بپرس..همه خوب جواب میدند...
ترمه جان میگی شکل بینیت چی بود و دکتر برات چیکار کرد؟ و در مورد روزهایی که بعد عمل باید مطب بریم هم برا کشیدن بخیه و برداشتن گچ و اسپیلنت بگی چه روزایی بعد عمل رفتی؟
من بینیم غضروف داشت و پوست نازک بود ...سر بزرگی داشت غضروفی... یه کم افتاده و یه قز کم... من میخندیدم بینیم خیلی پهن میشد رو صورتم... من ازش خواستم خیلی کوچیکش نکنه...خودشم گفت صورتت درشته من کوچیکش نمیکنم فرمش بهتر میکنهم...الان ورم داره و چیز چندانی معلوم نیست اما میدونم که خیلی کوچیک نکرده و احتمال زیاد طبیعی هست .. سوراخای بینیم یه اندازه شده البته پره ها رو نبریده ...و قوزمم کم شده اما قوس ندارم که گفت ورمه و احتمال زیاد قوس کم خواهی داشت... بهتر بشم عکس میزارم.. روز دوم برای کشیدن تامپون ، 6 روز بعد عمل برای برداشتن گچ و روز 9 برای کشیدن بخیه رفتم
آناکارنینا : عزیزم منم یکی از انتخابام دکتر یحیوی شده فقط بین سجادیانو یحیوی موندم ولی هنوز با یحیوی مشاوره نشدم دیروز زنگ زدم مطبش منشیش گفت که دکتر تا اول مهر نیست ، بهم گفت بسته عمل میکنه این یکم عجیبه یعنی بینی رو خوب درمیاره؟ میشه هرکسی که با دکتر یحیوی جراحی کرده از رضایتش یا نارضایتیش بهم بگه من از این دکتر هیچ شناختی ندارم
فرشته نجاتم عشقم بود
دو سه سالی میشه قصد دارم بینیمو عمل کنم ولی همش میترسم پشیمون شم.مشکل تنفسی برام پیش بیاد یا از بینی قبلیم قشنگتر نشه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
2810