2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
اینجا یکی ازدوستان به تازگی با دکتر ابیانه عمل کرده .دوست عزیز میتونید عکس قبل و بعد ازعملتون رو بذارید ؟؟؟ واقعا راهنمایی بزرگی هستش . چون من توی یه پیجی با خانمی آشنا شدم که با دکتر ابیانه عمل کردن عکسشون روفرستادن کاملا بینیشون کج بود و مشکل تنفسی هم داشتن و یکسال از عملشون میگذشت ولی دیگه واقعا نمیدونم کی راست میگه و کی دروغ و میگم فقط نقل قول که دکتر اشتباهشون روهم قبول نکردن .واقعا من تصمیم عملم با ایشون قطعی بود واقعا هنگ کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم پیش ابیانه رفتم هم سجادیان، ابیانه خیلی رکو راست بهم گفت من بینیتو نمیتونم عمل کنم شاید بقیه همکارام بتونن، که رفتم پیش سجادیان بعد گفت بینیه خوبی میشه ولی ابیانه میکگفت ارزش این همه هزینه و زحمتو نداره
فرشته نجاتم عشقم بود
ترمه جان
دوست خوبم از شما بعیده گلم ، باور کن همش ورم هست و بینیت خیلی خوب خواهد شد . وقتی دکتر گچ رو از روی بینی شما برداشت ، مدلش رو دوست داشتی ؟ آخه من شنیدم بعضی ها به مرور که ورمشون میره ، فرم بینیشون اونی میشه که بعد از برداشتن گچ میبینن . والا برای من که اون موقع بالاش خیلی ظریف تر شده بود نسبت به پایینش و خودم سریع برای خودم توجیه کردم احتمالا از بالا زیاد فشار بوده و پایین بینیم ورم زیادی داره . چون بالا و پایین بینی بهم نمیومد . و یه چیز دیگه اینکه الان بینی من از صبح که بیدار نمشم تا شب همش یک حالت داره . آخه مگه نمیگن صبحا ورمش بیشتره . من کاملا گیج شدم یعنی برای همیشه بینیم این سایزی خواهد بود عایاااااا ؟؟ خیلی دوست دارم زودتر بدونم فرم بینیم چطوری خواهد شد .‌
بهارجان ممنون ازراهنماییت .دوستان شما از دکترابیانه اطلاعاتی دارین . من یکباررفتم مطبشون که دو نفربودن بینیشون تو گچ بود و یک نفر هم سه ماه پیش عمل کرده بود که بینی قبلیش شکستگی داشت و خیلی بزرگ و گوشتی بود که وقتی عکسای بعد ازعمل و قبل عمل رو مقایسه کردم زیاد تفاوتی دراندازه بینی نکرده بود فقط افتادگی و عیباش برطرف شده بود ولی ازبابت اندازه تغییری نکرده بود.
ترمه جان گریه برای چی ؟پس اگه جای من بودی چه کار میگردی یه برامدگی روی سمت راست بینیم ایجاد شده که مرتب دارم فشارش میدم ولی من سعی میکنم بهش فکر نکنم شما هم بهش فکر نکن و صبر کن من شک ندارم که بینیت خوب میشه و همین طور بینی من و ترانه و ساقی وبقیه بیایید به خودمون انرژی بدیم .به چیزهای دیگه فکر کن
من گریه نمیکنم راستش در طول روز زیاد بهش فکر نمیکنم،واسه چسب زدن هم زیاد مشکلی ندارم دیشب به دکتر پیام دادم گفتن ورمه و باید صبر داشته باشم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
هممون دنبال زیبایی بیشتر دنبال عمل بینی بودیم و هستیم ادمها با هم فرق دارند یه سری می گن راضیند یه سری رک ناراضند و دوست دارن همش خواب باشه من می ترسونم کسایی که عمل نکردن و تا چند سال دیگه دعا به جونم بکنند همه دکترا کار خوب و بد دارند به امید کار خوب دکتر میریم زیر عمل و دکتر اون طور که باید عمل نکنه. خدا اون روزو نیاره اما دکتر هم آدمه ... عمل نکنید دوستای خوبم کارم به روانپزشک رسیده واسه فکر و خیالی که دماغمو گند زدم اشک بابامو دیدم خدا براتون نیاره دوستون دارم که بهتون می گم کسی سوال داره پیام بدید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
2810