2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
ممنون ترمه جونم من فکر میکردم دکترتون خودش چسب زده براتون . راستش من هم دوست داشتم نفر اول باشم برای عمل ، هم برای اینکه دکتر خسته نباشه و هم اینکه همسر و پسرم زیاد معطل نشن . به خاطر همین روز قبلش رفتم کیلنیک و فرم اینا رو پر کردم صبح ساعت ۶:۳۰ هم کیلنیک بودم . باز هم ممنون ترمه جان که هر وقت هر چیزی پرسیدم وقت گذاشتی و پاسخ دادی . انشاالله بینی شما هم فوق العاده خواهد شد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم ساقی جان... من کلا نظرم اینه که هر انسانی وظیفه داره اطلاعاتش در اختیار دیگران قرار یده ... در تمامی حوزه ها... ان شا ا... عالی عالی میشه بینیت ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام اقا مانی اخه بلاجی تو مطب هیچ کاری نمیکنه واسه کوچکترین کار بیهوشی میده .میترسم از بیهوشی.سوراخای بینیم خیلی پهنه و بینیم حالت تو رفته گرفته بهش میگم دکتر چرا سواراحای بینیم جمع نکردی میگه اخه به بالای بینیت نمیاد!!!میگم دکتر اخه بالای بینی من که پهن نبود یه قوز خیلی کوچیک داشت که اونم به علت جوش نخوردن استخونا دوباره درو مده مگه من یه قوس ملایم نمیخواستم چرا یه کم بیشتر نتراشیدین کوچیک نکردین؟سکوت میکنه.
آیا من حتما باید دوبار بیهوش میشدم خوب از اول اون بالای بینیم یه کم میتراشیدی فقط شکستی حاصل کار که دوباره قوز شده عین بینیه مردا یغور سواراحای بینیم تابلو معلومه عوض اینه که یه کوچولو جمع کنه تابلو نباشه نگاه میکردم حتی دکترای سه تومنی یه میل کلوملا میذارن سوراخارم ظریف اون کنار جمع می کنن اما این واسه من 4 میل کلوملا گذاشته در حالی به خدا قبل عمل من کلوملام اصلا تو چشم نبود خیلی عادی بودوسوراخا با پوست زیرشون تابلو دست نخورده مونده.جدیدا هم قسمت وسط بینیم رفته تو یعنی بینیم عین ساعت شنی شده بالا قوز دار پهن وسط تو رفته پایین پهن .من که حلالش نمیکنم .اون وقت فایملمون که یه بینی داغون داشت هرجا میرفتیم میگفتن خیلی از من واجب تره که عمل کنه یه قوز گنده داشت.دکتر واسش چنان قوسی نازی داده سوراخ بینیاشو عین عروسک درو ورده.واسه منو به امون خدا رها کرده هفت تومنم پول گرفته
سلام ترمه جان نه من نفر اخر بودم چون 3.5 رفتم توی اتاق عمل باچسبم هم مشکل ندارم دکتر بهم گفتند خیلی محکم نزن .ولی میگند اگه اشتباه بزنیم بینی کج میشه نمی دونم چقدرصحت داره.شما بینیت طبیعی عمل شده؟فرم بینی من کاملا طبیعی هست از اینش خیلی خوشم اومده با اینکه ورم داره و به قول دکتر که ورم یکسال مهمونه ولی خیلی بهتر از قبله یعنی اصلا قابل مقایسه نیست.
بهار جان
راستش من که راضی بودم ، انشاالله تا آخرش هم راضی بمونم . بینیم هم طبیعی شده . امروز ۱۱ روز هست که عمل کردم . ورم و کبودی داشتم که خوب شدم . دکتر گفت بینی من گوشتی هست . البته بیشتر پایینش گوشتی بود . از روز اول هم گفت که خیلی بینی منو خیلی کوچیک نمیشه کرد . منم پذیرفتم . چون دوست داشتم فرم بینیم تغییر کنه .
ساقی عزیز انشاالله که بهترین باشه برات. منم بینیم یه جورایی مثل شماس فقط سرش گوشتیه بالاشم قوز داره مشکل انحراف این چیزام ندارم. ولی انتخاب بین دکترا خیلی سخت شده آدم میمونه چیکار کنه
فرشته نجاتم عشقم بود
شادی جان والا تشخیص نمیدم طبیعیه یا نه.....الان اصلن فرمشم دوست ندارم... ساقی و ترانه من میزنند این همه دلداریشون دادم ، خودم دیشب کلی گریه کردم.... خیلی بینیم بزرگه و به یه سمت کجه... با توجه به اینکه از پایین کج نیست میدونم برا ورمه ولی باید یه بار دیگه برم پیش دکتر خیالم راحت شه ... من صورتم درشته بنابراین بینی کوچیک نمیخواسنم...خواستم یکم جمع شه فقط و فرمش بهتر شه..
.....be brave , even if you are not,pretend to be
من تا الان خواننده خاموش بودم تازمانی که تصمیمم برای عمل قطعی شده .واقعا دیگه توفضای مجازی گم شدم هردکتری رو که انتخاب میکنم میرم تو یه پیجی میبینی درموردش خیلی بدگفتن واقعا دیگه گیج و سردرگم شدم .
2810