2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
وای سلام چه قدر تاپیک جلو رفته چرا هر چی نارضایتی می گیم کسی باورش نمیشه؟ به خدا منم قبل عمل اینجور بودم می گفتم این اتفاقا واسه من نمیفته الان هر دماغ طبیعی حتی دماغ معاون رییس جمهور (جهانگیری) رو می بینم همین طور اشک می ریزم حسرت می خورم هر چی از زمان عملم می گذره می بینم دور و برم یه دلسوز نبود همه دوست و اشنا که قبلا راضی بودن الان که منم به این منوال افتادم ناراضی از اب در اومدن امروز بعد 4 ماه رفتم با یه متخصص گوش و حلق و بینی ویزیت شدم گف اصلا نباید عمل می کردی، انحراف داشتم اما نمرده بودم که الان زبونم خشک میشه تو خواب، آلرژِم عود کرده اصلا نباید عمل می شدم دکترمم بی سواد نبوده، هم کلاسی همین متخصصی که امروز رفتم در اومده اما همه دنبال پولن تو رو خدا عمل نکنید دلم می سوزه به خدا که می گم مامانم هر روز داره پا به پام اشک می ریزه که بهنرین شرایط زندگی و داشتم چرا دستی ستی خرابش کردم به چه قیمتی؟ به خدا همه هر چه قذم زشت یه ذره زیباایی نمک و تو چهرشون دارن دوستایی هم که عمل کردن دماغاشون بزرگه خوش به حالتون دماغ منو زده قطع کرده، هر چی بگذره برا شما بهتر میشه و برا من مسخره تر
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکن خواهرمن عمل نکن که بعدش هیچ راه برگشتی نداریاگه الان از من بپرسن بزرگترین آرزوت چیه میگم برگردم به قبل عملم همچین غلطی نکنم الان نصف شبه ولی من بیدارم چونکه شبا از شدت فکر زیاد خوابم نمیبره هر شب قبل خواب از خدا میخام زمان برام برگردونه به عقب که هیچوقت پام تو مطب هیچ دکتری نزارم
شادی جان سلام این سوال منم هست که چند وقت به چند وقت باید بریم ویزیت ..امروز زنگ میزنم مطب از خانم مجیدی می پرسم ...اگر نتیجه گرفتم اینجا میگم منم بعد از برداشتن گچ بالای بینیمو دوست داشتم ...ورم پایینشم انگار کمتر بود ... ولی گویا ورمه و باید صبر کرد....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان عزیز ، صبح همگی بخیر و شادی .
من دیروز رفتم برای عوض کردن چسب ، خانومی که مسئول اینکار هست گفت پوستت خیلی چرب هست و چسب شل شده البته فکر کنم اشتباهم این بود که صورتم رو زیاد شسته بودم ، آخه کلی جوش زدم بعد از عمل . گفت چسب شل با نزدنش هیچ فرقی نداره . بعد هم گفت شاید دکتر بگه سه ماه باید چسب بزنی و همچنین زدن آمپول کورتون روی بینی رو پیشنهاد بده . آخه بینی من تقریبا گوشتی بود و فقط برای زیبایی عمل کردم و هیچ مشکل دیگه ای نداشتم . دوستان اگر کسی در مورد زدن آمپول اطلاعاتی داره لطفا من رو راهنمایی کنید ، ممنون .
و جالب اینکه یه خانومی رو اونجا دیدم بینیش خیلی کوچیک و خوش فرم بود ، وقتی ازشون خواستم عکس قبل از عملش رو نشون بده واقعا هنگ کردم . یه مماغ بزرگ اصلا یه مدل خاصی بود اما عالییی شده بود . دکتر به ایشون گفته بود ۸۰٪ تغییر میکنه اما به من گفته بود ۳۰٪ البته بینی ایشون گویا غضروفی بود . واقعا فرم و مدل بینی اصلی هر شخص خیلی توی مدل بعد از عمل تاثیر داره . من خودمم صورتم کمی درشته و بینی خیلی کوچیک نمیخواستم . الان فهمیدم چقدر به اشتباه قبلا بعضی از دکترها رو قضاوت میکردم .
ساقی جان سلام امیدوارم که همه چیز برات خیلی عالی پیش بره...لونروزی که رفتم برا بخیه به بینی یه خانم دکتر آمپول زده بود و داشت میگفت ببین چه بهتر شده ...اونم گوشتی بود... ولی من اطلاعاتی در اینباره ندارم.. ان شا ا... آقا مانی راهنماییی کنند.. منم خیلی می ترسم از این چشب زدن ...گفتم که من همسرم میزنه چسبم رو خودمم میتونم بزنم ...ولی میترسم کلا ما خوب نزنیم ... خیلی خوبه که نزدیک مطبی و میتونی بری برات بزنه .. من سری قبل 3 ساعت توی ترافیک بودم تا برسم مطب ترانه و شادی با چسب زدن مشکلی ندارید ؟
ترمه جان سلام
ممنون دوست عزیز و خوبم . همین طور شما عزیزم ، انشاالله هر روز بهتر از روز قبل باشی با تنفسی راحت و بینی خوش فرم .
انشاالله که درست چسب میزنی ، ایکاش یکبار که خودتون چسب زده بودین میرفتین نشون میدادین که خوب شده و یا اگر اشکالی بود دکتر میگقت .
من دوست داشتم دکترم کمی بیشتر برای کسانی که میان پیشش وقت میذاشت . ماشاالله اینقدر سرش شلوغه که فقط ساکشن و برداشتن اسپیلنت رو خودش انجام میده . حتی بخیه رو هم خودش نکشید . اون روز یه خانومی میگفت که نفر هفتم بوده که دکتر عملش کرده گویا روزی ۹ تا عمل هم داره . دیگه دستش راه افتاده حسابی . قیمتش هم نسبت به تهران خیلی مناسب تره .
انشاالله که برای هممون تا آخرش همه چیز خوب پیش بره .
قربون شما ساقی جان ... من روز عمل اصرار داشتم که نفر اول باشم و خدا رو شکر همین طور هم شد ...نمیدونم چه قدر مهمه ولی اتینطوری خیالم راحت تر بود... فکر کنم شادی نفر بعد من بوده ...من 9و نیم صبح تو کلینیک دبیر اشراقی عمل کردم ...یگی از دوستان پرسیده بود... آره باید یه روز برم چسب نشون بدم... ولی کلا عزیز همه دکترا همینند ...سجادیان هم نه گچ خودش برداشت نه بخیه رو ..فقط اومد معاینه کرد ... ان شا ا.. بینی شما هم عالی بشه
دوستان من دوست دارم عکس قبل و بعد بینی شماها رو ببینم چه پیشنهادی دارید . مثلا موافقید سر یه ساعت خاص بیاییم عکس بزاریم و بعدش دوباره برداریم و یا توی ت ل گ ر ام یه گروهی درست بکنیم و کسانی که در این چند ماه اخیر عمل داشتن عضو بشیم .
2810