2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
ترانه جان و ترمه جان دکتر نگفنتد کی برای ویزیت بیایید ؟ من روز اول که بینیم را دیدم بعد از گچ خیلی دوست داشتم ولی از فرداش متورم شد .امیدوارم ورم همگیمون زود بخوابه من هفته اول بعد از عمل خیلی انرژی داشتم ولی حالا یک کم دپرس شدم و کم انرژی شما ها اینطوری نشدین؟
درود بر همه @ترانه: به خیلی چیزا من جمله تغذیه و ژنتیک ربط داره اما خیلی متفاوت میشه بعد از 6 ماه میگم میزان ورمتون بستگی به تراشی که بینیتون خورده و میزان گوشتی یا غضروفی بودن بینیتون داره، بینی های استخوانی کم ورم ترن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترمه: اگر شما بیهوشی کامل داشتید این عوارضی که میگید همش به خاطر ماده بیهوشی هستش مثل ریزش مو و جوش ریز و... سعی کنید میوه با طبع خنک بیشتر بخورید جوجینا: شما دیگه چرا؟ من یادمه شما عمل کردی البته بعضی وقتا این ایراد ها رو با یه عمل خیلی کوچیک و سبک برطرف میکنن کاری که خاتمی و سجادیان و قدیما شیروانی هم بعضی وقتا انجام میداد در کل اگر اوضاع بینیت مناسب نیست و دکترت نمی پذیره به نظرم شکایت کنی بد نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
شادی: برای قضاوت خیلی خیلی زوده شاید با ماساژ حل اما در کل سوهان کشیدن چیز عجیبی نیست نگران نباشید
بهار: من هیچ تخصصی در زمینه پزشکی ندارم فقط چون از سال 89 که خودم تصمیم به عمل گرفتم دنبال پزشک بودم و استرس و نگرانی های قبل و بعد عمل رو خودم داشتم منجر به این تاپیک ها شد. الانم اگر حرفی میزنم یا پیش زمینه ی تجربی داره یا بازگو کردن نظرات سایر دوستانی که توی تاپیک های قبل میومدن هستش.
آقا مانی من پوستم خیلی نازک و دماغم استخونی بود البته انحراف شدید داشتم و دکتر گفت خیلی روش کار کردم فک کنم این ورم زیاد به خاطر جراحی سختی بوده که داشتم،داخل بینیم ورم شدید داشت و دکتر با فشار پنبه ورمها رو کم کرد،مرگ رو با این جراحی به چشم خودم دیدم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
شادی جان من روزی که گچ رو برداشتن دماغم خیلی ورم داشت و فرمش بدک نبود هرچند اصلا به صورتم نمیومد ،ولی الان خیلی بزرگترم شده همش به خودم دلداری میدم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
بینی برزو ارجمند اگه نگاه کنید فیلمای قبلیش بینیش خوب عمل شده با اینکه بزرگه اما کاملا بی عیب هست ولی الان بینیش فرمش از دست داده حتی به نظر من بزرگتر از قبلش شده بینی عمل شذه بعد یه مدت فرمش از دست میده بینی بهنوش بختیاری هم خیلی بد شده با کلی گریم درستش میکنه
مصاحبه مایکل جکسون ببینید میگه من فقط دوبار بینیم عمل کردم تازه پیش بهترین پزشکای دنیا هم عمل کرده من همه نصیحتام کردم کاش یکی قبل عمل اینارو بهم میگفت به جای عکس این مدلا که نصفش فتوشاپ آریش هست یکم برید درمورد عوارض جراحی بینی بخونید
2810