2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
البته من هرچی بینی تو مطب دکتر دیدم انصافا خوب بودن و واقعا طبیعی که تشخیص عملی بود نشون سخت بود منتها همه بعد ۶ ماه و یک سال بودن،امیدم به هموناس
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه جون ورم کاملاا طبیعیه خصوصا تو ماه اول. سعی کن کمتر تو اینه خودتونگاه کنی و زمان بدی من در مورد خودم چیزی که فهمیدم این بود وقتی چسب میزنی چون بینیحالت چسب و میگیره حالت غیر طبیعی میگیره من بعد یک ماه که دیگه چسب نزدم اولش ورم کرد ولیارم اروم خیلی طبیعی و خوب شد ترمه جون اتفاقا من شنیدم بینی های که انحراف دارن و برش میدن از بیرون ما تو اتاق سه نفر بودیم روزی که عمل کردیم هیچ کدوم برش نخوردیم و بسته عمل شدیم و شاید یکی از دلایلی که عملم خیلی راحت بود همین برش نخوردن بود ولی مطمءنا برش نخوردنمال بینی هست که زیاد کار نداره و نیاز به کوچیک کردن سوراخا نداره من شخصا نظرم اینکه پیش دکتری برین که کمترین دستکاری بکنه بینی شما. و فقط عیبای بینی و بگیره نه اینکه بخواد یک بینی کوچیک و کاملا بی نقص در بیاره. امیدوارم همه دوستانی که عمل کردن از نتیجه عملشون راضی باشن راستی منم بعد عمل به شدت پوستم چربببب شد و پر از جوشای ریز شد و خیلی غصه میخوردم ولی بههمون سرعتی که ظاهر شد بعد یک ماه که دیگه چسب نزدم خوب شد نگران نباشین فقط دو ماه تحمل کنین همه پی روبراه میشه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
خیلی عجیبه چرا خیلیا دروغ میگن خیلیا بعد عمل اسه اینکه کم نیارن دروغ میگن که راضی هستیم البته رضایت بعد عمل بستگس به سلیقه شخص هم داره مثلا sasan__geranmehr برید پیجش تو اینستا ببینید به خدا قسم من اگه اینجوری عمل شده بودم یا خودم میکشتم یا تا عمر داشتم خودم حبس میکردم ولی به خودش افتخار میکنه و همش میگه از بینیم رایم درحالیکه اصلا بینیش از حالت طبیعی خارجه
خیلیا شاید بدشون بیاد من میگم عمل بینی خوب نیست ولی خودم قبلا پیامای اینجارو میخوندم هیچکس نمیگفت ناراضیم همین باعث شد فکر کنم عمل بینی خیلی راحته عمل نکنید عمل بینی پرریسکترین عمل زیبایی هست
سارا جون خیلی متاسفم. واقعا ناراحت کننده است اتفاقی که برات افتاده میتونی عکس بفرستی ببینیم و نظر بدیم ببین من دوستم عمل کرده بود میگفت تا 4 ماه گریه میکردم ناراحت بودم حتی وقتی دکتر گچشو برداشته بود وحشت کرده بود و دکتشو زده بود ولیییییی دماغش خیلی خیلی بهتر از اول بود و این چون با جهره جدیدش نمیتونست کنار بیاد دچار افسردگ شده بود من میگم شاید خودت و خانواده نتونستین کنار بیاین با جهره جدیدت و ما بهتر بتونیم نظر بدیم نکته دیگه اینکه عمل زیبایی ا نم رو صورت و خصوصا بینیواقعااااااا ریسکه و نباید یهویی و بی تحقیق تصمیم گرفت خصوصا الان که بازار تبلیغات داغه کاش میرفتی چندین روز تو مطبش مینشستی و کاراشو میدید و تحقیق بیشتری میکردی واقعا نمیدونم چجوری میشه دلداریت داد چون خودم قبل عملم واقعا فکر کردن به این اتفاق دیوونه ام میکرد اهان اینم اضافه کنم نوع عمل و درصد رصایت واقعا سلیقه ایه مثلا الان یک دوستی گفتن کلوملا من خیلی پایینه من خودم یکی از تاکیدام به دکتر این بود که حتما کلوملام پایینتر باشه و با سوراخام یک سطح نباشه چوناصلا اون مدلو دوس ندارم شاید مثلا بینی منو ببینن یک عده خوششون نیاد برای همین الان میبینم واقعا سلیقه ایه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
سارا جان کاملا ناراحتتیو درک میکنم واقعا خیلییی سخته من که افسرده شدم. از سه رخم متنفرم قوزبینیمو که می بینیم حالم بد میشه.نیم رخام با هم فرق داره. واسه من پره هامو دست نزد بینیم پهنه اوایل عمل بینیم کوچیکتر بود الان احساس میکنم بزرگتر هم شده. وقتی به پره دست نزده آخه چه ورمی؟کمی نوکش داشت که اونم خیلی تغییری نکرده
سارا خانم و جوجینا خانم واقعا ناراحت شدم و امیدوارم مشکلتون بر طرف بشه . چه روزهای سختی رو گذروندید . خدا صبرتون بده و امیدوارم یه دکتر خوب و خداشناس مشکلتون رو حل بکنه .
ترمه جان ، من پوستم از قبل چرب بود ، دیگه ببین الان چه وضعیتی دارم . وقتی اسپیلنت روی بینیم بود از شدت چربی پوست و کلافگی اون زیر حتی نتونستم یک هفته طاقت بیارم و شش روز بعد از عمل رفتم دکتر اسپیلنت رو برداشت . زیرش احساس سوزش و خارش داشتم و پوست بینیم انگاری عرق سوز شده .
جوجینا جون: دکترت متخصص چی بود؟ بجه ها اگه متخصص پلاستیک باشه بهتره یا گوش و حلق و بینی؟ من چنتا پیدا کردم جفتشو دارن. جوجینا جون بینی من شکسته و انحراف داره یکم. یعنی من بیشتر ترجیحم اینه طبیعی و رفع ایراد بشه که زیاد باهاش غریبه نباشم. و موقع سرماخوردگیام خیلی اذیت میشم بخاطر انحرافم. اینو تازه فهمیدم. بچه ها ببخشید میشه یبار اسم دکترایی که رد شدنو بگین من داشته باشم. دکترایی که خراب کاریشون زیاده .
سلام دوستان منم امروز 16 روزه عمل کردم همه چیز خوبه غیر از ورم که دکتر گفتند یک سال طول میکشه بخصوص نوک بینی ولی مشکل دیگه ای که پیدا کردم یه برامدگی کوچک سمت راست بینیم ایجاد شده که اعصابم را به هم ریخته البته زیاد مشخص نیست دکتر گفتند با ماساژحل میشه و اگر حل نشد سوهان میکشم کسی چنین تجربه ای داشته ؟
2810