2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
در مورد سفتی پایین بینی : من که دوسش دارم ...ولی همکارم میگه به مرور کمتر از این میشه ...اما مثل بینی بدون عمل نمیشه ...یکم سفت تر از اونه ... دوستان من خیلی نگران بینیم و این که تعغییر نکرده بودم ...این همکارم آرومم کرد... گفت از الان تا 6 ماه هر روز یه شکلیه .. اصلا بهش توجه نکن... بینی خودش ما شا ا.. خوشگله ...بهش گفتم برا شما هم اولش به این گندگی بود؟ ...گفت شک نکن همش ورمه ...باید صبور باشی ... ولی امروز صبح رفتم دوش گرفتم ...بینی بدون چسبم دیدم خیلی گندست... چاره ای نیست جز صبر...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان هر اطلاعاتی دارند دریغ نکنند... با دیگران مطرح کنند.... در حکم کار خیره ...من چون قبل عمل خیلی سر گردان بودم و دوست داشتم با کسایی که عمل کردند صحبت کنم ، الان بچه ها رو درک میکنم...هر کس هر سوالی داره اگر بتونیم جواب بدیم
کسانی که عمل کردند چند سوال : ببخشید داخل بینیتون رو چطور تمیز میکنید ؟ چسب چند روز یه بار عوض می کنید ؟ من توهم دارم چسب خوب نمیزنم ...نمیدونم
سلام دوستان عزیز ، کلی چیز نوشته بودم که همشون پرید . سالیان پیش هم که میومدم این مشکل رو داشتم نمیدونم یدفعه نوشته هام کجا میره ، لطفا اگر میدونید منو راهنمایی کنید . ترمه جان واقعا ممنون عزیزم از اینکه وقت میزاری و اطلاعاتتون رو در اختیار ما میزارید . انشاالله بینیتون هر روز بهتر از روز قبل باشه .
ترمه جان ، دیروز اون خانومی که بینیم رو چسب زد . گفت هر روز با سرم شستشو باید بینی رو شستشو داد و اینکه با هر چسب میشه دو بار رفت حمام و بعدش مجدد باید رفت برای چسب زدن . به خودم یاد نداد . منم کمی حساس و وسواس هستم فکر کنم مجبورم هر دفعه برم خودش برام چسب بزنه ، چون اگر خودم بخوام بزنم هی میزنم و میکنم و در آخر یک بینی کج خواهم داشت . خدا رو شکر مطب بهم نزدیک هستش . هر دفعه هم دو هزار تومان بابت چسب میگیره . شنیدم بعضی از دکترها بعدش چسب زدن رایگان هست .
ترمه جان تشکر ویژه بخاطر وقتی که میذاری و تجربیاتتو در اختیار ما میذاری همچنین از بقیه دوستان گل/.. کاری از دستمون بر نمیاد جز دعای خیر برای شما عزیزان
فرشته نجاتم عشقم بود
جیغو خانم : کارهای دکتر بخشایی رو دیدم خیلی خوبن خوشم اومد خداییش فقط یه سوال ایشون خیلی فالوراش بالاس حسی که به ادم میده اینه ک فالور هاشو اتوماتیک زیاد میکنه قصد توهین ندارم فقط ترسه به نظرت تو مطبش که رفته بودی همه راضی بودن و همه طبیعی و زیبا؟ من الان فرم ویزیت برای تهران و پر کردم تا ببینم کی نوبتم میشه :)
مرسی جیغو خانوم اره منم که بهم گفتن با لیزر میشه عمل کرد باور نکردم و فقط تو یه وبسایت راجه بش دیدم و با خودم گفتم خب نهایتش بتونن پوست رو برش بدن وگرنه با استخون که نمیشه کاری کرد! منم دوس دارم بینیم طبیعی باشه، ولی اصلن سراغ هیچ دکتری نرفتم و نمیدونم اصن برم پیش کی اونایی که عمل کردین میشه فقط از بینی عکس بزارین؟ جیغو خانوم جون میشه از بینیت عکس بزاری؟!
🙃
بچه ها قبل از عمل نگاه کنید اگر فاصله لب و بینیتون در حالت عادی زیاده و لب بالاتون نازکه عمل نکنید. چون به هرحال افتادگی بینی گرفته میشه پشت لب بیشتر به چشم میاد تناسب صورتتون میریزه بهم حالا هرچقدرم بینیتون قشنگ بشه . دوست من بعد از عمل بینی مجبور شد لباشم تزریق کنه. آدم میفته تو چرخه عمل های زیبایی
2810