2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بچه ها دیروز بخیه هان کشیدم ..خدا رو شکر همه چی خوبه ..فقط کلی ورم داره بینیم ...و دکتر گفت با توجه به اینکه استخوان کناری رو شکستم 4 ماه طول میکشه ورمت بخوابه...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان من خیلی وقته این تاپیک و بحثاتونو دنبال میکنم و تازه ثبتنام کردم . پریسا 20 ساله هستم . تو فکر عمل بینی هستم بینیم یکم گوشتیه از نظر خودم ولی درکل استخونیه . میخواستم چنتا دکتر فوق طبیعی بهم معرفی کنید راستی بینیم شکسته هم هستش و انحراف داره خودم دکترای زیر مد نظرم هستن لطفا راجبشون نظرتونو بگید مرسی عابدی پور - لاهوتی - قیصری - حامد عباسی - هادی سرمست - سجادیان - کلانتر هرمزی - محمد صادقی - غلامرضا احمدی - سامی - زینلی - ابیانه - کمال کوچک زاده - شیرازی - طاهریان - عامری - بلاجی - نادریان - اکبری - وزین دل بچه ها خواهش عاجزانه دارم نظر بدید چون خیلی وقتم کمه و باید سریعتر عمل کنم :(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم قصد دارم عمل کنم کلا زیاد دکتر نرفتم فقط ابیانه و سجادیان رفتم که ابیانه خیلی رکو راست گفت بینیتو عمل نکن ارزش هزینه ای که باید بدی و وقتی که باید بذاری رو نداره ولی سجادیان گفت که بینیت خوب میشه ولی هنوز تصمیم نگرفتم چیکار کنم
فرشته نجاتم عشقم بود
ترانه جان: حالت چطوره ؟ من همیشه پیغامتونو میخوندم خیلی نگران بودی الان حالت چطوره راضی هستی؟ من همچنان شک دارم که چیکار کنم خدا کنه که نتیجه خوبی برات داشته باشه
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام من دیروز گچ بینیم را برداشتم و بخیه ها را کشیدم بینیم خوش فرم شده بود و دکتر هم بهم گفت برم بینیت خوب شده و مشکل تنفسی هم اصلا ندارم خدا را شکر دست دکتر گلم درد نکنه همش دعاش می کنم . ترمه جان من امروزتازه پیامت را دیدم من ساعت 6 مطب بودم نمی دونم شاید همدیگه را دیده باشیم .
ترانه جان خوب میشی عزیزم دکتر ب یه خانمی که مثل شما تنفسش سخت بود گفت ورم داخل بینیت زیاده بخاطر همینه چون معاینه کرد سوراخ های بینیش باز بود . ارزو میکنم زود تنفست خب بشه و از بینی خوشگلت لذت ببری
مرسی دخترا راستش ورم داخل بینیم زیاده یعنی سوراخای داخل بینیم از شدت ورم از یه ماش هم کوچیکتر با سرم هم روزی ده بار میشورم و با پماد هم چربش میکنم از بس بدخوابی کشیدم خیلی کسل و عصبیم،این ورم لعنتی داخل بینیم کی میره؟!از بس با دهن نفس کشیدم روی کامم آف زده،و گلو درد دارم ،از بس اذیت میشم دیگه شکل بینیم برام مهم نیس
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
مبارکت باشه شادی جان ،امیدوارم روز به روز فرم بینیت قسنگ تر بشه ،دکتر دماغت رو ماساز نداد؟ویزبت بعدیت با دکتر کی هست؟نگفت تا کی چسب بزن؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
واسه دکتر پیام فرستادم گفتن یه آمپول بتامتازون عضلانی بزنم،کسی تجربه ایداره؟
mary جان بله من دکتر سازگارو گفتم دکتر قابل اعتماد و باسوادی هستن ترانه جون من بتامتازون زدم تنفسم شاید 10-20 درصد بهتر شد. انقدر با دهن نفس کشیدم لبم پوست پوست شده. باید تحمل کرد دیگه چاره ای نیست پریسا جان دوست من اردیبهشت ماه با کوچک زاده عمل کرد خیلی قشنگ شده ولی فوق طبیعی نیست. لاهوتی رم بهتره از لیست دکترات حذف کنی شنیدم خیلی خرابکاره. بقیه رو نمیدونم. 3،4تا دکتر انتخاب کن حتما قبلش برو مطباشون کاراشونو ببین از سایت و اینستا و حرف کسی تصمیم نگیر ترو خدا
2810