2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام خانم ها امروز رفتم مطب دکتر دینى فوق تخصص زیبایى وقت نکردم بیشتر از ٢ ٣ تا ببینم ولی خیلییی خوب بود اصلا باورم نمی شد بینی هایی که انقدر پایینش گنده بود انقدر جمع بشه یک خانمی بود وقتی بینیشو دیدم پیش خودم گفتم استخونی بوده ولی وقتی عکس قبل عملش رو بهم نشون داد باورم نمی شد از اون غضروفی های گنده بود شما هم اگه تونستید حتما یک سر برید نظرتونو بهم بگید چون مطب گردی شما بیشتر بوده
دوستان عزیز سلام در مورد دکتر محبی و دکتر مقیمی میتونید راهنماییم کنید؟ با سبک کاراشون آشنایی دارین؟ بینی من نه قوز داره نه انحراف نه مشکل تنفسی! فقط از روبرو یکم پهنه که صرف زیبایی میخوام عملش کنم و به شدت هم حساسم که طبیعی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ترانه جونم من پنجشنبه عمل داشتم که به خیر گذشت و انچام شد .شما هم نگران نباش دکتر کارش را بلده من که راضی بودم البته الان ورم دارم .کل صورتم ورم کرده و درد دارم ولی خونریزی و کبودی ندارم مریض های دکترهای دیگه را دیدم که هم خونریزی داشتند هم خیلی کبود شده بودند .هر سوالی داری بپرس من هم از اصفهان رفتم و دیشب برگشتم البته ما با ماشین خودمون رفتیم.
مرسی شادی جان امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه و یه بینی پرفکت هم براتون در بیاد منم دیروز به خانم مجیدی زنگ زدم گفتن میتونم بعد کشیدن تامپونا برگردم شهرستان فدات میخواستم ببینم شما بینیتون دقیقا چه شکلی بود چه ایرادهایی داشتین الان چطورین؟؟تنفستون چطوره؟از کی تونستین راحت نفس بکشین، تامپون سخت نبود ؟؟؟ خلاصه یه شرح حال از روز عملتون تا حالا بدین آها یادم رفت توی راه برگشت به اصفهان توی ماشین مشکلی نداشتین؟؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام دوستان من بینی ام گوشتیه فکر میکنم و دنبال دکتر میگردم+اینکه شاخکهای بینی ام در اثر آلرژی بسیار متورم هست و انحراف هم دارم خیلی خیلی طبیعی که معلوم نباشه عمل کردم نمیخوام و فانتری و اینا هم نمیخوام کجا برم به نظر شما؟
خدایا! من در انتظار خیر و صلاح های غیر منتظره ام که هم اکنون از جانب تو برای من از راه های عالی انجام خواهد شد. آمین!
Taranehجان من بینیم استخونی با پوست نازک در مورد انتخاب دکتر نمیتونم کمکت کنم،دکتر سجادیان از من ۶ گرفتن البته انحراف دارم و پولیپ
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
2810