2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من بینیم رو سال 86 عمل کردم ولی طرف راست با طرف چپم زمین تا آسمون فرق داره... انگار سمت راست بینیم رو یکی عمل کرده سمت چپ رو یه بنده خدای دیگه . باور کنید هفته اول متوجه این تناقض شدم به دکتر که چه عرض کنم به یوشی جان گفتم گفت بینیت بسیار زیباست. برو بگو نفر بعدی بیاد داخل. و اصلا به حرفم گوش نمیکرد. الان چند سالی هست دنبال ترمیم هستم. نمیدونم پیش کی برم..خواهشا دکتر خوب معرفی کنید چون عمل دوم واقعا ریسکه. ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخام انشاالله برج1یا 2سال96بینیمو عمل کن الان ب دخترم شیر میدم نمیتونم،سوالم اینه ک کسی پیشه دکتر علی شهرستانی بینیشو عمل کرده یا ن؟؟؟؟ممنون میشم ج بدین مرسییییی
خدایاااا شکرت بخاطر این دختر نازی ک ب من دادی
بچه ها کسی دکتر جمشیدی میشناسه?همون مطبش توو ولنجکه من امروز ارایچشگاه بودم خانومت بینیش خوب بود خعلی ازین دکتره تعریف کرد گف فامیلامونم عمل کرده خعلی خوب شده نمونم دیدم توو مطبش هووی بودن من فردا خودم میر م مطبش
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ببخشید با گوشی تایپ کردم چقد غلط املایی شد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سارا جان آزمایش خون خیلی مهمه و تمام مشکلات خونی بدن از جمله بارداری،کم خونی و هپاتیت و ایدز و ..خلاصه بیشتر مشکلات رو نشون میده
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام دوستان. من میخوام شهریور عمل کنم. بینی ام غضروفی هستش. منظورم اینه که بالای بینی ام استخونیه، پایینش یکم گوشتی. همه میگن بینی ات خیلی خوبه، ولی تو عکس خیلی بد می افته. ۱سال دیگه هم عروسیمه. تا 10 تومن میتونم هزینه کنم. ممکنه دکتر خوب معرفی کنید. میخوام طبیعی باشه، ولی نه درحدی که اصلا دست نزنه. ممنون
سلام دوستان...من چند سالی هست که تصمیم دارم بینیمو عمل کنم ولی متاسفانه هنوز دکتری که بتونم بهش اطمینان کنم و بینیمو دستش بسپرم پیدا نکردم بینی من از نوع استخونی-گوشتیه،دلم میخواد کوچیک بشه و البته خیلی تابلو نباشه که عملیه خوشحال میشم که از تجربیاتتون استفاده کنم
سلام کتانه و نیلوفر جون چقد خوشحالم از قدیمی های سایت میبینم اینجا.. وااای نیلوفر توهم هنوز مثل من میگردی خواهشا کمکم کنید تو انتخاب دکتر واسه مطب گردی .کجاها برم من بینیم خودش کوتاهه ،ارتفاعش زیاده ،بالاش استخونی مشکلم سرش که گرد قلبمه و سوراخا بزرگ .. اصلا نمیخوام کوتاهتر یا سربالا شه لطفا شما از من بیشتر مطب گردی کردین کمکم کنید کدوم دکترا پینهادممیدین نیمه فانتزی یا طبیعی شیک میخوام
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810