2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه جان دماغ من نوکش که پوست ضخیم داشت و کج هم بود و انحراف داخلی از نوع شدید بود که من طبیعی می خواستم و سربالا و ...نمی خواستم البته هنوز مشخص نیست چه شکلیه چون ورم دارم ولی به نظر بد نمی یاد.توی زاه برگشت به اصفهان عصر راه افتادیم که افتاب شدید نباشه و خیلی اذیت نشدم .اب اناناس بخر و ببر توی کلینیک همرات باشه روز اول هم تنها از جات بلند نشو و راه برو چون سرگیجه داری .
ترانه جان دماغ من نوکش که پوست ضخیم داشت و کج هم بود و انحراف داخلی از نوع شدید بود که من طبیعی می خواستم و سربالا و ...نمی خواستم البته هنوز مشخص نیست چه شکلیه چون ورم دارم ولی به نظر بد نمی یاد.توی زاه برگشت به اصفهان عصر راه افتادیم که افتاب شدید نباشه و خیلی اذیت نشدم .اب اناناس بخر و ببر توی کلینیک همرات باشه روز اول هم تنها از جات بلند نشو و راه برو چون سرگیجه داری .
سلام دوستان یه سوال داشتم ایا من با وجود حساسیت فصلی شدیدی که دارم میتونم بینیمو عمل کنم و آیا عمل کوچیک کردن بینی باعث کم شدن حساسیتم میشه یانه؟ کشته منو این حساسیت میگم شاید بینیم انحراف داره البته از بیرون اصلا انحراف نداره..آخه شنیدم انحراف بینی باعث بروز علایم الرژیک میشه!! از دکتر گوش حلق و بینی وقت گرفتم ولی هنوز مونده تا وقتش
سابرینا ودوستای دیگه 🙏🙏🙏🙏 تروخدا بادکتردینی عمل نکنید دوست من چندوقت پیش باهاش عمل کرده یعنی داغون شده قبل عمل هم از دوستم پرسیدم کاردینی چطوره گفت چندوقت پیش یکی زیر دستش مرده ولی من رفتم مطب واز کارهای دکتر دینی خوشم اومده 😁 من هرچی بهش گفتم نرو. به این دکتراعتمادی نیست قبول نکرد. گفت کاراش قشنگه الان دکتردینی اعلاوه براینکه بینی اش را از. سه جا باز کرده اصلا نمیتونه نفس بکشه دلم براش میسوزه
دوستان من دیروز عمل کردم دکتر برام تامپون گذاشتم حالا موقع قورت دادن گوشام کیپ میشه و به پرده شون فشار میاد و ترشحات خونی پشت حلق زیاد دارم آیا اینا طبیعیه بچه ها؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام ترانه جان مبارکت باشه من هم وفتی تامپون داشتم موقع قورت دادن همین طور بودم ولی بعد که دراوردم خوب شد ولی ترشح خونی نداشتم .امیدوارم زودتر خوب بشی . یک کم مراقبت هاش سخته من هم هنوز قسمت پایین صورتم ورم داره
2810